Analist, ipoteză incredibilă: SRI a vrut să-l vulnerabilizeze pe Băsescu

Publicat in Politica 22 Iulie 2014 Actualizat: 22 Iulie 2014 3773 ori
Google+ WhatsApp
Analist, ipoteză incredibilă: SRI a vrut să-l vulnerabilizeze pe Băsescu
Analist, ipoteză incredibilă: SRI a vrut să-l vulnerabilizeze pe Băsescu

 

Scandalul Bercea Mondial-Mircea Băsescu este analizat şi din perspectiva implicării SRI de către sociologul Marius Pieleanu, care lansează o ipoteză interesantă precizând că s-a urmărit crearea unei vulnerabilităţi pentru preşedintele Traian Băsescu.

Sociologul consideră că preşedintele nu avea cum să nu fie informat despre acest caz pentru că zilnic primeşte informări de la principalul serviciu de informaţii: “Cred că preşedintele a fost informat, iar cei care au supravegheat au vrut să-l vulnerabilizeze pe preşedinte, avându-l la mână cu asta. Lucrurile sunt foarte limpezi. Principala lectură a preşedintelui e de a face o sinteză vizuală dimineaţă la cafea a ce a făcut SRI în ziua precedentă, deci informare. Îmi spuneţi că frati-su a luat 500.000 şi omul nu ştia?… Sunt trei ani de atunci. Se vorbește pe interceptări că Băsică şi Stela s-au dus la apa mare şi să-i dea omului 500.000. Vreţi să-mi spuneţi că generalii SRI nu au văzut, oficial sau nu, că acest lucru creează o uriaşă vulnerabilitate preşedintelui României? Le-a fost jenă?“.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.