Laurenţiu Rebega, ales vicepreşedinte al PC

Publicat in Politica 07 Iulie 2014 1071 ori
Google+ WhatsApp
Laurenţiu Rebega, ales vicepreşedinte al PC
Laurenţiu Rebega, ales vicepreşedinte al PC

Conservatorii şi-au ales, săptămâna trecută, vicepreşedinţii, în cadrul unei întâlniri la care au participat peste 400 de delegaţi. 

 

 

 

Judeţul Prahova va fi reprezentat, pentru următorii patru ani, în conducerea naţională a PC prin fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova şi actual membru al Parlamentului European, Laurenţiu Rebega, care a fost ales vicepreşedinte al partidului şi va coordona Departamentul pentru Agricultură şi Dezvoltare Regională.

 

Menţionăm că Laurenţiu Rebega este membru plin în Comisia pentru agricultură a Parlamentului European.
“Este un moment important în cariera mea politică şi totodată este un moment important pentru Partidul Conservator care astăzi a ales la conducere o echipă tânară, o echipă formată din profesionişti, oamenii care au demonstrat în decursul timpului expertiză profesională în domeniile în care activează. Fiecare dintre cei care fac parte din noua conducere a PC au o solidă experienţă şi au probat acest lucru prin activitatea lor desfăşurată atât în mediul privat cât şi în mediul administraţiei publice”, a declarat Laurenţiu Rebega.

 


Tot la congresul PC a fost votată şi moţiunea prin care conservatorii se angajează să susţină candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, dacă acesta va decide să candideze.

 


“Cred că alegerile europarlamentare sunt dovada indubitabilă a faptului că parteneriatul PSD – PC este unul solid, fapt care s-a văzut în modul în care cele doua formaţiuni politice au colaborat şi s-au susţinut reciproc. Dacă ar fi să mă refer strict la Prahova, unde conduc organizaţia PC, pot spune, fără ezitare, că am avut în PSD nu doar un aliat şi un partener ci mai mult decât atât, am găsit în conducerea şi în membri PSD o echipă de prieteni şi vreau să le mulţumesc pentru asta. Votul de astăzi al colegilor din PC, care a aprobat în unanimitate moţiunea de susţinere a premierului Victor Ponta la alegerile din noiembrie, este proba de necontestat a faptului că PSD şi PC sunt formaţiunile politice care au înţeles necesitatea unei abordări mature si conştiente a viitorului acestei ţări. Personal cred cu tărie că Victor Ponta este cea mai potrivită soluţie pentru o Românie care s-a angajat pe drumul European.”, a mai precizat Laurenţiu Rebega.

 

sursa: www.republicanul.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.