Disperare la PDL. Începe operațiunea „racolări”

Publicat in Politica 07 Iulie 2014 2459 ori
Google+ WhatsApp
Disperare la PDL. Începe operațiunea „racolări”
Disperare la PDL. Începe operațiunea „racolări”

Filiala municipală a PDL Satu Mare va trimite invitaţii la domiciliile sătmărenilor pentru a se înscrie în partid dacă doresc, a anunţat duminică preşedintele organizaţiei, Ileana Blidar.

 

 

'Invit toţi oamenii de dreapta să se înscrie în PDL. Vor primi acasă, personal sau în cutii, o invitaţie din partea noastră. Este normal să-i inviţi, poate sunt multe persoane care vor să se înscrie în partid, dar nu le-a invitat nimeni. Nu este obligatoriu, cine doreşte şi se regăseşte în doctrina de dreapta. Vom fi împărţiţi pe secţii de votare. E o muncă vastă, dar cred că va avea un efect pozitiv', a declarat Ileana Blidar.

 


Potrivit acesteia, legătura cu oamenii nu trebuie păstrată doar în campaniile electorale, când li se cere votul. Acum sătmărenii pot face parte din comisiile de specialitate ale partidului, unde îşi pot exprima punctele de vedere cu privire la anumite subiecte.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.