Gratiela Gavrilescu, PLR: Antonescu A TRĂDAT în cel mai josnic mod cetățenii care au votat în 2012

Publicat in Politica 04 Iulie 2014 2552 ori
Google+ WhatsApp
Gratiela Gavrilescu, PLR: Antonescu A TRĂDAT în cel mai josnic mod cetățenii care au votat în 2012
Gratiela Gavrilescu, PLR: Antonescu A TRĂDAT în cel mai josnic mod cetățenii care au votat în 2012
Într-un comunicat de presă remis redacției PESURSE.RO, liderul PLR Grațiela Gavrilescu a transmis faptul că „frustrările acumulate în ultima perioadă, în care a reușit să se autoelimine de pe scena politică, îl determină pe Crin Antonescu să atace și să critice pe toată lumea”, afirmând totodată că Antonescu „a trădat în cel mai josnic mod cetățenii care au votat în 2012”.
 
 
 
 
Deputatul Grațiela Gavrilescu a calificat criticile lansate de Crin Antonescu la adresa Partidului Liberal Reformator și la membrii acestuia drept o refulare a frustrărilor acumulate de fostul președinte al PNL după ce a reușit să se autoelimine de pe scena politică și să trădeze în cel mai josnic mod cetățenii români care au votat în 2012, dar și partenerii din țară și din Europa.
 

„Domnul Antonescu încearcă în acest moment să revină în prim planul opiniei publice după ce a reușit un adevărat record negativ pentru un politician român, acela de a pierde din mână oportunități cum niciun alt politician nu a avut. Frustrările acumulate în ultima perioadă, în care a reușit să se autoelimine de pe scena politică, îl determină pe Crin Antonescu să atace și să critice pe toată lumea. Era de așteptat ca un politician, un lider, așa cum se credea că este Crin Antonescu, să știe să accepte eșecul său ca președinte al PNL și nu să înceapă să arunce cu noroi în cei care au decis să acorde o șansă liberalismului.

 

După ce a trădat în cel mai josnic mod cetățenii care au votat în 2012, dar și partenerii din țară și din Europa, Antonescu a umilit suflarea liberală din România printr-un demers neînțeles nici astăzi, acela de fuziona cu PDL și de a se muta la PPE. Tocmai aceste decizii în interes personal luate de Antonescu și ceilați din conducerea PNL au făcut necesară înființarea Partidului Liberal Reformator. Este nevoie de un partid liberal autentic care să apere în continuare valorile și principiile liberale, iar acesta este Partidul Liberal Reformator”, a afirmat deputatul.

 

Grațiela Gavrilescu a adăugat că „Antonescu nu a făcut în ultimele săptămâni decât să păteze imaginea liberalismului din România, atât în țară, cât și în exterior, prin dezertarea de la valorile și principiile liberale pentru a-și atinge interesele personale. Crin Antonescu nu are niciun drept să mai vorbească despre liberalism din moment ce el a dezertat de la această ideologie”.

 

Deputatul a subliniat că „România are nevoie de conducători care să nu se opună progresului, libertăţii şi binelui cetățenilor, iar Antonescu a dovedit că nu are aceste abilități. Când mai are de făcut atacuri publice, Antonescu ar trebui să aibă în vedere faptul că românii repudiază mincinoşii, fariseii și trădătorii, iar votul de la alegerile europarlamentare a fost o dovadă a acestui fapt”.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.