VICTOR PONTA, întrebat la CNN dacă va candida la alegerile prezidenţiale: Poate că da

Publicat in Politica 04 Iulie 2014 1260 ori
Google+ WhatsApp
VICTOR PONTA, întrebat la CNN dacă va candida la alegerile prezidenţiale: Poate că da
VICTOR PONTA, întrebat la CNN dacă va candida la alegerile prezidenţiale: Poate că da

Victor Ponta a declarat vineri, la CNN, unde a fost invitat în direct, după listarea Electrica pe bursa de la Londra, că politica este un "sport sângeros" în ţara noastră, ca şi în alte ţări, iar la întrebarea moderatorului dacă va candida la prezidenţiale, a răspuns: "Poate că da".

 
 

Invitat, după listarea Electrica pe bursa de la Londra, în studioul CNN, premierul Victor Ponta şi-a confirmat intenţia de a candida în noiembrie la preşedinţia României, scrie gandul.info.

 

"Poate că da, dar important e ca România să păstreze această perspectivă pozitivă. Primii ani ca membri ai UE au fost foarte grei, dar România nu mai este acum o problemă pentru Uniunea Europeană", a spus Ponta.

 

Întrebat ce se întâmplă cu reformele din România, având în vedere că politica românească este un "sport sângeros", cu dispute între partide şi scandaluri legate inclusiv de preşedinte, care afectează şi economia, şi ce fac autorităţile pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor românilor şi ale Europei, Ponta a admis la CNN că politica autohtonă poate fi astfel caracterizată, dar nu ca un fapt singular.

 

"Aveţi dreptate, politica este un sport sângeros în România, dar nu numai în ţara noastră. Important este că în ultimii doi ani, de când am preluat funcţia de prim-ministru, am asigurat stabilitate şi predictibilitate pentru mediul de afaceri, iar răspunsul a fost mai bun decât ne-am aşteptat", a spus Ponta, făcând referire la creşterea economică.

 

El a arătat că o mare atenţie este acordată şi reformelor structurale şi a vorbit despre introducerea managementului profesionist în toate companiile de stat.

 

Premierul a apreciat că ultimele cifre ale economiei, legate de creşterea economică şi şomaj, creează speranţe că nu doar România, ci şi aproape toţi ceilalţi noi membri ai Uniunii Europene din estul continentului sunt mai bine pregătiţi acum pentru toate provocările viitoare, în special din sectorul energetic, generate de proasta relaţie actuală dintre UE şi Rusia.

 

Şeful Guvernului se află la Londra, unde a deschis, vineri dimineaţa, bursa din Londra, unde încep să fie tranzacţionate certificatele globale de depozit (GDR) denominate în dolari alocate în oferta publică iniţială la Electrica.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.