Victor Ponta, susţinut de primari liberali la prezidenţiale

Publicat in Politica 03 Iulie 2014 1832 ori
Google+ WhatsApp
Victor Ponta, susţinut de primari liberali la prezidenţiale
Victor Ponta, susţinut de primari liberali la prezidenţiale

Doi primari liberali din judeţul Giurgiu au anunţat joi că vor susţine PSD şi candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale, motivându-şi gestul prin faptul că proiectele demarate în localităţile lor stagnează din lipsă de fonduri din partea Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu, condus de preşedintele liberal Vasile Mustăţea.

 

 

 

'Avem proiecte depuse din anul 2010 şi nu ni s-a dat niciun ajutor, noi avem responsabilităţi faţă de cetăţenii din comună care ne-au ales şi, de aceea, considerăm că alături de PSD şi sprijinindu-l pe Victor Ponta la prezidenţiale vom fi mult mai mult susţinuţi decât a făcut-o CJ', a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă a PSD Giurgiu, primarul localităţii Crevedia Mare, Elena Vasilică.

 

Ea spune că în comună sunt proiecte pentru drumuri, apă şi canalizare, dar şi pentru şcoli, dar acestea nu pot fi duse la îndeplinire din lipsa fondurilor.

 

'Nu este foarte uşor să fi primar atunci când nu ai bani să faci ceea ce ţi-ai propus şi ai promis în faţa cetăţenilor, de aceea simt să fiu alături de PSD şi să îl sprijin la alegerile prezidenţiale pe Victor Ponta şi sunt convinsă că prin sprijinul celor de la PSD ne vom putea duce la îndeplinire proiectele pentru comunitate', a declarat, la rândul ei, primarul localităţii Mârşa, Virginia Drăgan.

 

Cele două primăriţe din judeţul Giurgiu spun că încă nu au comunicat decizia lor conducerii filialei judeţene a PNL Giurgiu.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.