Scandalul din PSD s-a stins. Ghiță și Negoiță și-au dat mâna

Publicat in Politica 03 Iulie 2014 Actualizat: 03 Iulie 2014 838 ori
Google+ WhatsApp
Scandalul din PSD s-a stins. Ghiță și Negoiță și-au dat mâna
Scandalul din PSD s-a stins. Ghiță și Negoiță și-au dat mâna

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, şi-a retras plângerea penală depusă împotriva deputatului PSD Sebastian Ghiță, despre care susținea că l-a amenințat cu moartea la telefon. Edilul l-a reclamat la Parchet pe colegul său de partid acum aproape două luni. Sebastian Ghiţă a negat toate acuzațiile.

 

 

 
„Aveți încredere că avem maturitatea necesară să rezolvăm toate problemele”, a spusRobert Negoiță, confirmând că va renunța la plângerea împotriva lui Sebastian Ghiță.
 
 
În urmă cu două luni, edilul îl reclama însă pe Sebastian Ghiţă la Parchetul General.
 
 
„Am o plângere penală împotriva numitului Sebastian Ghiţă, deputat, care, acum o săptămână, m-a sunat şi m-a ameninţat la telefon, într-un mod josnic şi ruşinos (...) M-a ameninţat inclusiv cu moartea”, spunea el în 13 mai.
 
 
Anunţul era făcut de edil chiar de pe treptele Parchetului General, acolo unde a mers pentru a depune plângerea pe numele colegului de partid.
 
 
„Mi-a spus: te termin, ai intrat pe mâna mea, o să te termin, mori de mâna mea, nu o să te las!”, mai spunea Robert Negoiță.
 
 
Totul ar fi pornit de la nişte discuţii aprinse între cei doi cu privire la atribuirea unor contracte. Deputatul PSD a respins acuzaţiile colegului de partid.
 
 
„Nu am mai vorbit cu domnul Negoiţă, nici direct şi nici la telefon, de foarte multe zile. Nu am avut niciodată legături de nici un fel. Ori a visat urât, ori l-a păcălit cineva la telefon”, afirma el.
 
 
Potrivit legii, dacă ameninţările au fost retrase, dosarul de ameninţare se va închide.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.