Călin Popescu Tăriceanu îşi lansează joi NOUL PARTID. 12 deputaţi PNL şi-au anunţat DEMISIA în plen

Publicat in Politica 02 Iulie 2014 2323 ori
Google+ WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu îşi lansează joi NOUL PARTID. 12 deputaţi PNL şi-au anunţat DEMISIA în plen
Călin Popescu Tăriceanu îşi lansează joi NOUL PARTID. 12 deputaţi PNL şi-au anunţat DEMISIA în plen

Călin Popescu Tăriceanu îşi lansează, joi, noul partid. Fostul premier declara zilele trecute că mizează pe trecerea în formaţiunea pe care o înfiinţează a unui număr de 20 de parlamentari. Miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, 12 deputaţi PNL, printre care Daniel Chiţoiu şi Mihai Stănişoară, şi-au anunţat demisia din partid.

 
 

Călin Popescu Tăriceanu şi Grupul de Iniţiativă pentru Păstrarea identităţii liberale vor lansa, joi, la Institutul de Studii liberale, Partidul Liberal Reformator.

 

Tăriceanu a anunţat că îşi va crea propriul partid, dar şi că va candida la prezidenţiale, înainte de Congresul PNL, în care a fost aleasă noua conducere a partidului şi s-a decis afilierea la PPE şi fuziunea cu PDL.

 

Tăriceanu declara zilele trecute că un grup consistent de parlamentari va adera la noul său partid.

 

"Acum probabil că sunt 20, poate chiar peste. Astăzi am avut discuţii cu reprezentanţi din adminstraţia locală, primari, consilieri, care au venit la discuţii (legate de noul partid - n.r.) din diferite judeţe. Campania de strângere de semnături o să o începem săptămâna aceasta, după anunţul oficial. Joi vom anunţa câteva direcţii importante de acţiune politică. Platforma economică liberală este definitivată de o bună bucată de vreme şi o vom pune în dezbatere publică, pe site-ul nostru, aşteptăm comentarii, observaţii, sugestii din partea tuturor", a spus preşedintele Senatului.

 

Mai mulţi liberali şi-au anunţat demisia săptămâna aceasta din PNL. Printre ei se numără Mihai Stănişoară şi Daniel Chiţoiu.

 

De asemenea, au plecat din tabăra liberalilor deputaţii Ion Cupă, Graţiela Gavrilescu, Andrei Gerea, Nicu Marcu, Viorel Teodorescu, Sorin Teju, Viorel Palaşcă şi Nicolae Alexandri.
 
 
 

Miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, 12 liberali au anunţat că demisionează din PNL şi devin deputaţi neafiliaţi: Nicolae Alexandri, Graţiela Gavrilescu, Viorel Palaşcă, Ioan Cupă, Andrei Gerea, Sorin Teju, Ioan Viorel Teodorescu, Mihai Stănişoară, Daniel Chiţoiu, Nicu Marcu, Gheorghe Mirel Taloş şi Radu Stroe.

 


Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.