Prima declaratie a deputatului Sorin Teju, dupa demisia din PNL: "Voi milita in continuare pentru doctrina liberala"

Publicat in Politica 01 Iulie 2014 2837 ori
Google+ WhatsApp
Prima declaratie a deputatului Sorin Teju, dupa demisia din PNL: "Voi milita in continuare pentru doctrina liberala"
Prima declaratie a deputatului Sorin Teju, dupa demisia din PNL: "Voi milita in continuare pentru doctrina liberala"

Deputatul prahovean Sorin Teju isi asigura alegatorii de continuitate in proiectele asumate odata cu preluarea functiei de parlamentar,  demisia din PNL fiind o conditie necesara pentru realizarea acestor obiective. Anuntul a fost facut pe pagina personala de Facebook, printr-un mesaj transmis sustinatorilor sai. Iata ce spune deputatul:

 

 

 

"Dragi prieteni,

 


Evenimentele politice pe care le-am observat cu toții în aceste momente de cumpănă pentru viitorul României au contribuit la decizia mea de a rămâne fidel intereselor dumneavoastră, alegătorii și susținătorii mei, anunțându-mi demisia din Partidul Național Liberal.

 


Consider că este de datoria mea morală să-mi duc la bun sfârșit mandatul și să reprezint în continuare interesele miilor de cetățeni care mi-au oferit votul lor de încredere la sfârșitul anului 2012. După cum bine știți, mă aflu la primul mandat și am candidat din partea USL. De aceea, nu pot nedreptăți pe nici unul dintre dumneavoastră, cei care mi-ați fost alături necondiționat, cei care ați crezut în mine și mi-ați permis să vă reprezint interesele in Parlamentul României. Oricât de mult mi-aș dori să continui proiectul demarat de Partidul National Liberal, responsabilitatea pe care o am față de colegiul pe care îl reprezint mă îndeamnă să aleg o altă cale, una care îmi va permite să nu vă dezamăgesc!

 


În consecință, voi continua să promovez ideologia în care cred și care mă reprezintă, ideologia liberală, respectând în același timp interesele alegătorilor mei! Vreau să vă asigur de faptul că ușa mea a fost, este și va rămâne mereu deschisă pentru dumneavoastră, deoarece eu nu sunt dispus să mă schimb. În ciuda tuturor schimbărilor și evenimentelor ce evoluează zilnic, am rămas și îmi doresc să rămân mereu același om simplu, un om ce și-a dorit ca prin politică să poată contribui la dezvoltarea zonei și comunității sale!

 


Concluzionând, voi continua să militez pentru dumneavoastră și pentru doctrina liberală ca independent, alăturându-mă grupului de inițiativa pentru păstrarea identității liberale și fiindu-i alături lui Calin Popescu Tăriceanu.

 


Cu deosebită considerație,
Sorin Teju
"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.