Alti doi deputati parasesc PNL pentru Tariceanu

Publicat in Politica 30 Iunie 2014 Actualizat: 30 Iunie 2014 1228 ori
Google+ WhatsApp
Alti doi deputati parasesc PNL pentru Tariceanu
Alti doi deputati parasesc PNL pentru Tariceanu

 

După demisiile în lanț ale lui Andrei Gerea, Daniel Chițoiu, Grațiela Gavrilescu, Nicolae Alexandri, Nicu Marcu, Viorel Teodorescu, Sorin Teju, Viorel Palașcă, Mirel Taloș în ultima ora și-au mai depus demisiile Ion Cupă și Viorel Teodorescu.

 

 

 
”Recunosc că nu a fost uşor să renunţ la 24 de ani de militantism în rândurile PNL. Se pare însă că am luat cea mai bună decizie, văzând că şi acum, în ceasul al 12-lea, după toate semnalele date de electorat şi de membrii de rând ai partidului, lideri marcanţi ai PNL se mulţumesc cu judecăţi superficiale asupra realităţii şi se lansează în comentarii publice deplasate. Nu fac parte dintre traseişti şi nici nu mă număr printre beneficiarii de derogări; mi-am exprimat şi mi-am asumat întotdeauna opiniile în forurile de conducere locale sau naţionale, acelea din care am făcut parte, iar votul meu a fost unul bazat pe convingeri personale, respectând însă voinţa majorităţii, atunci când hotărârile adoptate nu au coincis cu propriile idei”, a declarat Teodorescu.
 
 
Teodorescu va pleca la Grupul de inițiativă pentru păstrarea identității liberale.
 
 

”Tot mai desele „derogări” de la principiile liberale, concesiile făcute „popularilor” – români şi europeni – datorită cărora votul de la referendumul din 2012, al celor 7,4 milioane de români, a ajuns o simplă cifră statistică şi i-a permis lui Traian Băsescu să rămână încă doi ani la conducerea României şi, nu în ultimul rând, degradarea cadrului democratic din interiorul PNL, constituie premise certe pentru lansarea cu succes, pe scena politică naţională şi internaţională, a noii formaţiuni politice fondate de domnul Călin Popescu-Tăriceanu, către care se vor îndrepta, am credinţa, toţi cei care îmbrăţişează din convingere, nu din interes, principiile și ideile liberale”, a mai spus Teodorescu.

 

 

Citeste si: Lista parlamentarilor care au parasit PNL. Pe ce drum o apuca fiecare dintre ei

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.