Coorperativa functioneaza! S-a decis cine vor fi viitorii vicepreședinți, ÎNAINTE de începerea Congresului

Publicat in Politica 29 Iunie 2014 2481 ori
Google+ WhatsApp
Coorperativa functioneaza! S-a decis cine vor fi viitorii vicepreședinți, ÎNAINTE de începerea Congresului
Coorperativa functioneaza! S-a decis cine vor fi viitorii vicepreședinți, ÎNAINTE de începerea Congresului

Deputatul PNL Graţiela Gavrilescu a anunțat, sâmbătă, că va demisiona din PNL, ea reclamând că la Congres "s-a votat după cum era aranjat și bilețele au circulat" și precizând că se va alătura partidului liberal pe care îl va fonda Călin Popescu Tăriceanu.

 

 


Graţiela Gavrilescu, aleasă deputat PNL într-un colegiu din Prahova şi aflată la al doilea mandat în Parlament, a declarat că va părăsi acest partid şi că este decisă să se alăture viitoarei formaţiuni politice pe care Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că o va înfiinţa.

 

"Se ştia deja că Iohannis va fi preşedintele partidului, se ştia cine vor fi vicepreşedinţii, bileţelele au circulat, s-a votat după cum era aranjat şi nu după conştiinţa multora dintre delegaţi. Cooperativa a funcţionat", a afirmat Graţiela Gavrilescu.

 

Ea a spus că pleacă din PNL întrucât, chiar dacă prin fuziunea PNL cu PDL va fi păstrat numele Partidului Naţional Liberal, noua formaţiune "nu va mai fi aceeaşi şi nu va mai avea aceleaşi principii", iar în aceste condiţii ea nu-şi va mai găsi locul în partidul rezultat în urma fuziunii.

 

"Ne ducem unde? Din vechiul PNL la PDL, pentru că viitorul partid de fuziune nu va mai fi aceeaşi formaţiune, nu va mai păstra aceleaşi idealuri. PDL se rebranduieşte, îşi schimbă numele în PNL. Sper ca cei care sunt cu adevărat liberali să se regăsească în noua formaţiune a lui Tăriceanu care, chiar dacă nu va putea duce mai departe numele PNL, va duce cu siguranţă doctrina şi principiile", a afirmat Graţiela Gavrilescu.

 

Deputatul prahovean a mai spus că susţine candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la preşedinţia României şi că speră ca acelaşi lucru să îl facă toţi "liberalii autentici".

 

"Dacă a fost un prim-ministru foarte bun, într-o perioadă în care România a prosperat, când a avut loc o creştere economică, iar mediul de afaceri a fost sprijinit, cu certitudine Călin Popescu Tăriceanu poate fi şi preşedintele tuturor românilor. România are nevoie de un preşedinte care să aibă calităţile lui Tăriceanu, un preşedinte diplomat, elegant, bun coleg, parolist, curajos şi care niciodată nu deformează adevărul. Cu certitudine sprijinul meu îl va avea şi sper ca toţi adevăraţii liberali să fie alături de el" a mai spus Graţiela Gavrilescu.Ea a precizat că îşi va depune demisia din PNL în cursul săptămânii viitoare.Inca de ieri au circulat biletele care contineau numele liberalilor care urmau sa fie alesi vicepresedinti.
 

Iată cine sunt liderii care au amanetat o poziție de vicepreședinte:

 

Cristian Adomniței- Iași
Florin Țurcanu- Botoșani
Nini Săpunaru- Vrancea
Ciprian Dobre- Mures
Victor Paul Dobre- Galați
Răducu Filipescu- Călărași
Florin Alexe- Sector 3
Rares Mănescu- Sector 6
Vasile Mustațea- Giurgiu
Marin Almăjanu- Teleorman
Cristian Buican- Vâlcea
Mircea Roșca- Prahova
Gigel Știrbu- Olt
Mihai Voicu- Dolj
Dian Popescu- Gorj
Mircea Moloț- Hunedoara
Marcel Vela- Caras- Severin
Sorin Frunzăverde- Caras- Severin
Nicolae Robu- Timișoara
Mircea Dolha- Maramureș
Lucia Varga- Bihor
Cornel Popa- Bihor
Teodor Atanasiu- Alba
Aristotel Căncescu- Brașov
Marius Nicoară- Cluj
Ludovic Orban- Sector 1
Alina Gorghiu- Sector 5
Dan Motreanu- Călărași
Eduard Hellvig- Bistrița Năsăud

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.