DNA, unealta clanului Băsescu

Publicat in Politica 25 Iunie 2014 1580 ori
Google+ WhatsApp
DNA, unealta clanului Băsescu
DNA, unealta clanului Băsescu

Uriaşul război al celor două clanuri – Bercea, Băsescu – au ca arbitru (ales) Direcţia Naţională Anticorupţie. Mircea Băsescu a folosit trupa DNA din Constanţa să organizeze un flagrant care să înfunde trupa din Slatina. În replică, înregistrările devastatoare făcute de Băsică şi ai lui, depuse la DNA Bucureşti, l-au trimis pachet în arest pe Băsescu Mircea.

 

 

 

Ar fi 1 la 1 în acest meci, dacă ne-am face orbi şi surzi la manevrele disperate pe care le-a făcut clanul Băsescu să scape de povara sutelor de mii de euro luaţi de la clanul Bercea pentru a-l scoate din puşcărie pe Mondial. Am putea crede din naivitate că DNA Litoral se bate cu DNA Capitală. Să nu uităm că la vârful instituţiei anticorupţie tronează Codruţa Kovesi, pupila lui Băsescu, aşa încât mişcarea de la “apa cea mare” avea clară direcţia: arestarea  ţiganilor obraznici şi sâcâitori care-şi cereau banii înapoi de la clanul Băseştilor. Să nu rămână înfundaţi, şi cu banii luaţi, de Naşu, ai lu' Bercea au dat contralovitura la Bucureşti, depunând la DNA probe indubitabile, care ajunse în presă, ar fi scos din  magistratură orice procuror care le-ar fi băgat sub preş.

 

Scandalul îl târăşte pe “fratele cel mare” spre o demisie logică. Kovesi, care a condus Parchetul în 2011, când se astupa ancheta procurorului Iacobescu, vrea să scape din vârtej chemând Antena 3 în judecată.

 

Paradoxul acestui război mafiot este că pe zi ce trece credibilitate mai mare decât Băseştii şi DNA o arată clanul Bercea care domină jocul şi impun o Isaura superioară preoteselor Justiţiei, Kovesi şi Stanciu, cu pantofi cam  stropiţi de mangoţii aruncaţi prin parcări.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.