"Cei trei muschetari" in viziunea lui Mircea Rosca: Gavrilescu, Alexandri si Teju

Publicat in Politica 24 Iunie 2014 2127 ori
Google+ WhatsApp
"Cei trei muschetari" in viziunea lui Mircea Rosca: Gavrilescu, Alexandri si Teju
"Cei trei muschetari" in viziunea lui Mircea Rosca: Gavrilescu, Alexandri si Teju

Organizaţia Partidului Naţional Liberal (PNL) Prahova îl va susţine pe Klaus Johannis la preşedinţia partidului, cea mai mare parte a delegaţilor care vor fi prezenţi la congres urmând să îi dea acestuia votul, opţiunea a trei dintre ei fiind însă necunoscută, a afirmat, marţi, preşedintele liberalilor prahoveni, Mircea Roşca, citat de Agerpres.

 
 
 

"Prahova va avea 43 de delegaţi la congres. 40 îl vor susţine pe Klaus Johannis la preşedinţia partidului. Nu cunosc părerea a trei dintre colegii care şi-au arătat alte intenţii vizavi de opţiunea lor politică", a declarat Mircea Roşca.

 

Întrebat care sunt cei trei a căror opţiune nu este cunoscută, acesta i-a indicat pe deputaţii care s-au afiliat grupului de iniţiativă al lui Călin Popescu-Tăriceanu, respectiv Graţiela Gavrilescu, Nicolae Alexandri şi Sorin Teju.

 

Organizaţia judeţeană a PNL nu a făcut propuneri de modificare a statutului, a adăugat sursa citată.

 

În ceea ce priveşte trecerea PNL la Partidul Popular European (PPE), Roşca s-a declarat în favoarea acestui demers, arătând că el reprezintă o garanţie a susţinerii din partea puterii.

 

"Eu sunt pentru, chiar mai hotărât decât alţii, poate. (...) Cel mai important este că ALDE e un grup cu o doctrină de centru stânga. PPE este o formaţiune politică, este un grup în Parlamentul European cu o doctrină de centru-dreapta. În 2003, o echipă largă de liberali de frunte ai PNL a făcut tot posibilul pentru a adera la această familie. (...) Trecerea noastră la PPE este o garanţie că avem susţinerea puterii, este o garanţie vizavi de proiectul mare de dreapta pe care vrem să îl consolidăm alături de o familie de centru-dreapta ca doctrină care ne va ajuta să ducem la capăt tot ceea ce ne-am propus", a explicat preşedintele PNL Prahova. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.