Detaliile prin care șeful SRI îl îngroapă pe Băsescu

Publicat in Politica 24 Iunie 2014 2367 ori
Google+ WhatsApp
Detaliile prin care șeful SRI îl îngroapă pe Băsescu
Detaliile prin care șeful SRI îl îngroapă pe Băsescu

Directorul SRI, George Maior, a precizat că președintele Traian Băsescu nu a primit nicio informare în legătură cu afacerile dintre Mircea Băsescu și Bercea Mondial. După cum preciza și senatorul Verestoy Attila, ”Maior și-a ales foarte bine cuvintele, ca un politician adevărat”. 

 

 

Într-adevăr, Maior și-a ales foarte bine cuvintele și dintr-o declarație care pare să îl absolve pe Băsescu de orice vină, Maior l-a îngropat pe Băsescu.

 

Maior a explicat că în perioada 2001-2012, Cotroceniul a fost informat  despre acțiunile clanului Bercea. De aici înțelegem 2 lucruri:

 

A). Președintele Traian Băsescu știa exact de la cine a primit salba cu bănuț de aur soția sa, Maria Băsescu, în anul 2009. Mai mult decât atât, la doar câteva luni distanță, în octombrie 2009, președintele a fost informat de SRI cu privire la activități ale clanului Bercea, care atentează la securitatea națională.

 

B). Președintele Traian Băsescu știa exact cu cine s-a încuscrit fratele său, care i-a botezat copilul lui Bercea Mondial în ianuarie 2010.

 

Așadar, George Maior a explicat extrem de clar că SRI a trimit informări constante către Cotroceni despre acțiunile infracționale ale clanului Bercea. Mai precis, SRI a trimis la Cotroceni 8 informări despre clanul Bercea. Cu toate acestea, președintele a acceptat atât salba pentru soția sa, cât și intrarea fratelui în familia Bercea.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.