Klaus Iohannis, aproape de capitulare. DOCUMENT

Publicat in Politica 24 Iunie 2014 1259 ori
Google+ WhatsApp
Klaus Iohannis, aproape de capitulare. DOCUMENT
Klaus Iohannis, aproape de capitulare. DOCUMENT

PESURSE.RO continuă investigaţiile privind posibila incompatibilitate a lui Klaus Iohannis, după ce edilul Sibiului a uitat, subit sau voit, în ultimii 7 ani, să precizeze în declaraţia sa de avere faptul că are sau a avut la dispoziţie o serie de autoturisme marca BMW, în baza unui contract prin care acesta este imaginea oficială a companiei germane constructoare de maşini.

 

 

 

Deşi neamţul din fruntea PNL preferă sa tacă mâlc, deja de o bună perioadă, cu privire la acest subiect, acest aspect nu ne descurajează, ba dimpotrivă, ne întâreşte şi mai mult suspiciunea că există o dorinţă de muşamalizare a acestui caz din partea lui Iohannis şi a apropiaţilor săi.

 

Astfel, PESURSE.RO a depus o solicitare, la Primăria Sibiu, în baza legii 544/ 2001, lege care reglementează accesul la informaţii de interes public, prin care am cerut punerea la dispoziţia opiniei publice a contractului dintre persoana fizică Klaus Iohannis şi Automobile Bavaria, prin intermediul căruia primarul Sibiului a beneficiat, începând cu 2007 şi continuă să beneficieze şi în prezent de autoturisme aparţinând mărcii BMW (vezi FOTO).

 

Conform legii, orice „cadouri, servicii, avantaje primite gratuit sau subvenţionate faţă de valoarea de piaţă, din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii / societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusive burse, credite, garanţii, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare depăşeşte 500 de euro” trebuie stipulate la sectiunea VI a declarației de avere.

 

Considerăm că opinia publică şi electoratul au dreptul şi trebuie să cunoască toate detaliile şi beneficiile, cuvenite şi necuvenite, cu privire la persoana lui Klaus Iohannis, având în vedere că acesta ar urma să fie prezidenţiabilul PNL- PDL şi astfel urma să solicite încrederea şi votul românilor la scrutinul pentru alegerile prezidenţiale din această toamnă.

 

Mai trebuie precizat încă un aspect: conform unor surse bine informate, inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate ar fi început o investigaţie pe numele lui Klaus Iohannis, pornind chiar de la problema pe care actualul preşedinte interimar al PNL ar avea-o ca urmare a faptului că nu a precizat în declaraţia de avere că beneficiază de autoturisme din partea BMW.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.