Parlamentul va cere DEMISIA lui Traian Băsescu

Publicat in Politica 23 Iunie 2014 992 ori
Google+ WhatsApp
Parlamentul va cere DEMISIA lui Traian Băsescu
Parlamentul va cere DEMISIA lui Traian Băsescu

Parlamentul ar urma să se întrunească, miercuri, pentru a adopta o Declaraţie comună prin care se va cere demisia de onoare a preşedintelui Traian Băsescu, în urma scandalului în care este implicat Mircea Băsescu. Călin Popescu Tăriceanu a propus ca Birourile Permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor să se reunească, luni, la ora 18.00, pentru a decide convocarea plenului comun.

 
 
 

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că propune ca Birourile permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor să se reunească la ora 18,00, pentru a stabili o şedinţă de plen comun pentru miercuri dimineaţă, în care să fie discutată şi adoptată o declaraţie a Parlamentului prin care să se ceară demisia de onoare a preşedintelui Traian Băsescu.

 

Anterior, Tăriceanu anunţase o propunere prin care Senatul să adopte o Declaraţie privind demisia de onoare a şefului statului.

 

În plus, Tăriceanu preciza că va discuta şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, astfel încât şi Camera Inferioară să iniţieze un demers similar, iar, în final, cele două Camere să iasă cu o Declaraţie comună prin care se va cere demisia de onoare a preşedintelui.

 

La scurt timp, Tăriceanu a anunţat că a discutat cu preşedintele Camerei Deputaţilor, astfel că Declaraţia pe care el a propus-o Senatului va fi adoptată ca o declaraţie comună a celor două Camere.

 

"Astăzi, se vor convoca Birourile Permanente reunite şi şedinţa reunită a Parlamentului, miercuri dimineaţă", a declarat Tăriceanu.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.