Liberalii nu-l mai suporta pe Rosca. Sase membri au demisionat dupa sedinta de aseara

Publicat in Politica 20 Iunie 2014 Actualizat: 20 Iunie 2014 2185 ori
Google+ WhatsApp
Liberalii nu-l mai suporta pe Rosca. Sase membri au demisionat dupa sedinta de aseara
Liberalii nu-l mai suporta pe Rosca. Sase membri au demisionat dupa sedinta de aseara

Unul dintre cei cinci vicepreşedinţi ai PNL Prahova şi un deputat, membru în Biroul Permanent al PNL Prahova, au demisionat, joi seară, din funcţiile de conducere deţinute în PNL, acuzând “mascarada” din partid şi spunând că fac acest gest din cauza nemulţumirilor legate de fuziunea cu PDL.

 

 

 

Secretarul regional al PNL pentru Regiunea Sud Muntenia, Bogdan Nica, unul dintre cei cinci vicepreşedinţi ai PNL Prahova, a demisionat, joi seară, din toate funcţiile deţinute în partid.

 

Nica şi-a anunţat demisia în timpul şedinţei Biroului teritorial al PNL Prahova care a avut loc joi seară, la scurt timp după ce conducerea partidului a anunţat că s-au stabilit şedinţe mixte împreună cu reprezentanţii PDL în care să se discute despre fuziunea dintre cele două partide.

 

“Am considerat că această ipocrizie şi mascaradă nu mă caracterizează şi, mai mult decât atât, nu pot să merg înainte să rămân într-un birou care doreşte contopirea cu PDL. Rămân constant unor principii pe care le-am susţinut de mulţi ani şi în aceste condiţii nu mai doresc să fac parte dintr-o conducere judeţeană care face astfel de gesturi”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Bogdan Nica.

 

În aceeaşi şedinţă a demisionat, de asemenea, din funcţiile de conducere deţinute în Biroul Permanent PNL Prahova deputatul Nicolae Alexandri, fost secretar general al PNL Prahova.

 

“Nu-mi pot continua activitatea în cadrul acestui organism de conducere din cauza faptului că avem păreri divergente majore în ceea ce priveşte drumul pe care-l parcurge PNL în continuare, în sensul că nu sunt de acord cu fuziunea cu PDL şi nici cu apartenenţa la grupul PPE”, a declarat deputatul Nicolae Alexandri.

 

Acesta a precizat că o altă nemulţumire a sa a constat în faptul că mai mulţi şefi de colegii, între care deputaţii Graţiela Gavrilescu şi Sorin Teju, au fost schimbaţi din aceste funcţii.

 

“Ni s-a spus că suntem un pic rătăciţi pentru că nu avem aceleaşi idei în ceea ce priveşte fuziunea şi apartenenţa la PPE cu ale dânşilor. Eu nu pot să mai stau să lucrez într-un astfel de birou”, a spus Nicolae Alexandri.

 

În şedinţa conducerii PNL de joi seară a fost, de asemenea, dizolvat biroul de conducere al PNL Câmpina.

 

Fostul preşedinte al PNL Câmpina, deputatul  Virgil Guran, spune că va contesta la Comisia de Arbitraj şi Onoare a PNL decizia de dizolvare a Biroului Municipal Câmpina, întrucât aceasta ar fi nestatutară.

 

“Au luat o hotărâre nestatutară, pentru că oricum şi-au dat demisia mai mult de jumătate dintre membrii Biroului Câmpina, în semn de protest, că au spus că nu stau la mâna lui Mircea Roșca(preşedintele PNL Prahova – n.r.), că în PNL este dictatură. Mircea Roşca cere respectarea statutului numai când e vorba de alţii, când e vorba de el, consideră că nu este cazul. Voi contesta dizolvarea Biroului la Comisia de Arbitraj nu pentru a reveni eu în funcţie, pentru că nu mă interesează asta, ci pentru a demonstra că la PNL Prahova nu se respectă statutul. Eu am contestat la nivel naţional faptul că anumite hotărâri s-au luat de către doi, trei oameni şi nu la nivelul bazei partidului”, a spus deputatul Virgil Guran.

 

Recent, și Horia Toma – fostul șef al Inspectoratului Școlar Prahova – și-a dat din Biroul Politic Județean al PNL Prahova, după dizolvarea Biroului Municipal Ploiești.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.