SURSE: Mircea Băsescu audiat la DNA

Publicat in Politica 19 Iunie 2014 Actualizat: 19 Iunie 2014 1118 ori
Google+ WhatsApp
SURSE: Mircea Băsescu audiat la DNA
SURSE: Mircea Băsescu audiat la DNA

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, a fost citat la DNA în dosarul în care Florin Anghel l-a reclamat pentru trafic de influenţă. Potrivit unor surse judiciare, Mircea Băsescu are calitate de făptuitor în dosar. La DNA va ajunge joi şi Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

 

 


Mircea Băsescu a fost chemat la DNA joi, ora 18.30. Tot joi, procurorii DNA îl vor audia şi pe Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, după ce fiul său Florin Anghel a discutat miercuri ore în şir cu procurorii, cărora le-a dat explicaţii despre negocierile filmate in biroul fratelui preşedintelui.

 

Bercea Mondial va fi adus sub escortă de la penitenciarul din Craiova pentru a fi audiat în dosarul deschis în urma plângerii depuse de către fiul său, Florin Anghel, împotriva lui Mircea Băsescu.

 

Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, este chemat să ofere lămuriri suplimentare legate de negocierile familiei sale cu Mircea Băsescu privind eliberarea sa din penitenciar, unde se află pentru a executa o pedeapsă de 8 ani şi 9 luni pentru tentativă de omor calificat.

 

Fratele preşedintelui a fost filmat când negocia eliberarea interlopului Bercea Mondial din închisoare. Fiul acestuia, Florin Anghel, a făcut publice înregistrările în care Mircea Băsescu confirmă că a primit 250.000 de euro pentru eliberarea lui Bercea. Imaginile au ajuns la procurori şi joi seară au fost făcute publice.

 

Mircea Băsescu şi Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, au purtat o discuţie din care reiese că s-au plătit sute de mii de euro pentru a se încerca eliberarea cunoscutului interlop. Mai mult, din înregistrări reiese că şi Traian Băsescu ar fi ştiut despre situaţia lui Bercea Mondialul.

 

Într-o filmare cu camera ascunsă, Mircea Băsescu şi Florin Anghel vorbesc despre sute de mii de euro şi despre pedeapsa de şapte ani jumătate de închisoare primită de Sandu Anghel. Florin Anghel îi cere ajutorul lui Mircea Băsescu pentru a-şi scăpa tatăl, iar, în context, afirmă că ar fi dat deja un milion de euro pentru eliberarea lui Sandu Anghel.



Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.