Capusele PNL: Primarul din Baltesti a decontat lucrari de 400 de milioane, pe care nu le-a mai efectuat!

Publicat in Politica 17 Iunie 2014 2943 ori
Google+ WhatsApp
Capusele PNL: Primarul din Baltesti a decontat lucrari de 400 de milioane, pe care nu le-a mai efectuat!
Capusele PNL: Primarul din Baltesti a decontat lucrari de 400 de milioane, pe care nu le-a mai efectuat!

Potrivit sefului Inspectoratului Scolar Judetean Prahova, Horia Toma, primarul din Baltesti a decontat lucrări la școala din Șoimari în valoare de 400 milioane lei vechi, insa, in urma unui control, s-a descperit faptul ca lucrarile nu erau efectuate.

 

 

Declaratiile inspectorului Horia Toma au fost facute imediat dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, la finalul careia seful ISJ Prahova si-a dat demisia din Biroul Judetean. Iata ce spune Toma:

 

“Mircea Roșca a propus dizolvarea Biroului Municipal, din care si eu fac parte  ca vicepreședinte. În plus, vrea să coopteze noi membri în Biroul Județean, printre care și primarul din Bălțești, Radu Ion. Am două motive justificate pentru gestul meu: 1 – Dacă nu sunt bun de Biroul Municipal, nu pot fi bun nici de cel Județean; 2  – Dacă Radu Ion ajunge în Biroul Județean, m-aș afla într-un fel de incompatibilitate, deoarece în calitate de inspector general la Inspectoratul Școlar Prahova i-am intentat acțiune firmei domniei sale, pentru că în 2009 a decontat lucrări la școala din Șoimari, în valoare de 400 milioane lei vechi, iar anul trecut, în urma unui control, ne-am dat seama că aceste lucrări nici măcar nu erau efectuate. Pentru că și-a băgat firma în insolvență, am intentat apoi proces dirigintelui de șantier. Ceea ce face acum dl Roșca este o farsă de ședință”, a declarat Horia Toma pentru max-media.ro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.