EXCLUSIV Ghișe suspectează nereguli la desemnarea delegaților la Congres

Publicat in Politica 16 Iunie 2014 1981 ori
Google+ WhatsApp
EXCLUSIV Ghișe suspectează nereguli la desemnarea delegaților la Congres
EXCLUSIV Ghișe suspectează nereguli la desemnarea delegaților la Congres

Congresul din 28-29 iunie al Partidului Național Liberal ar putea fi contestat.

 


Senatorul PNL Ioan Ghișe a declarat că va depune o cerere către conducerea interimară a partidului pentru a cere organizațiilor județene să respecte articolele din Statut, potrivit cărora delegații la Congres trebuie propuși de Birourile Județene și validați în Delegația Permanentă.

 

”Nu se respectă în țară desemnarea candidaților la Congres, potrivit Statutului. În Statut scrie că Birourile Județene propun delegații la Congres și Delegațiile Permanente teritoriale aleg delegații la Congres la propunerea Birourilor Județene. Ei trebuie aleși la propunerile Birourile Județene. În cele mai multe situații în țară nu se aleg, ci sunt doar desemnați de președinții de filiale acei oameni care împărtășesc părerea lor cu privire la fuziune”, a declarat Ghișe.

 

Potrivit senatorului, dacă în teritoriu nu se respectă articolele 52, respectiv 58 din Statut, privind desemnarea delegaților la Congres de președintele filialei ar putea duce la contestarea Congresului PNL de la sfârșitul lunii iunie.

 

”Mi s-a transmis că așa se procedează. Voi depune o cerere către conducerea interimară prin care solicit ca Secretariatul General să ceară Organizațiilor Județene să respecte această prevedere în statut. Pentru că dacă nu se respectă această alegere a delegațiilor la Congres și se face doar prin desemnare, acesta poate constitui temei pentru contestare a Congresului”, a conchis Ioan Ghișe.

 

Senatorul Ioan Ghișe a precizat că la ora 13.00 va susține o conferință de presă pe această temă. Conferința va avea loc la Parlament la Sala de Conferințe a Senatului.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.