Un liberal sare la gâtul lui Roșca. „Un fel de Ana Pauker”

Publicat in Politica 13 Iunie 2014 3278 ori
Google+ WhatsApp
Un liberal sare la gâtul lui Roșca. „Un fel de Ana Pauker”
Un liberal sare la gâtul lui Roșca. „Un fel de Ana Pauker”

 

După ce președintele PNL Prahova, Mircea Roșca, a declarat ieri că membrii liberali care au fost alături de Tăriceanu ar trebui să fi excluși, astăzi, liderul PNL este contracarat chiar de unul dintre colegii săi.
 
 
 
 
Bogdan Nica, membru în Biroul Politic PNL Prahova, spune că Mircea Roşca nu are motive să propună excluderi fiindcă angajaţii din deconcentrate "se duc în timpul liber unde vor ei” şi susţine că funcţiile în partid sunt ocupate prin vot, iar Roşca nu poate elibera pe nimeni din aceste funcţii.
 
 
Secretarul regional pentru Sud Muntenia al PNL, Bogdan Nica, fost preşedinte al ANPC în guvernarea USL şi membru în Biroul Politic al PNL Prahova, care a participat, joi, la lansarea Grupului de iniţiativă al lui Călin Popescu Tăriceanu, spune că liderul PNL Prahova, Mircea Roşca, "probabil se identifică cu Ana Pauker” atunci când spune că va cere excluderea din PNL a celor care ocupă funcţii în direcţiile deconcentrate şi care au participat la acel eveniment.
 
http://media.rtv.net/image/201310/full/bogdan_nica_95751900.jpg
 
 
 
"Ieri (n.r. - joi), la lansarea grupului de iniţiativă al domnului Tăriceanu, eu nu am observat directori de deconcentrate. Iar dacă sunt angajaţi în deconcentrate, este doar problema lor, în timpul liber, unde se duc, la o fundaţie, la film sau în alte părţi. Cred că Mircea Roşca exagerează foarte mult şi probabil se identifică cu personaje din anii '50, mă refer la Ana Pauker şi la alţii, dacă crede că un salariat, dacă lucrează la o deconcentrată sau în altă parte, în timpul liber nu poate să participe la un eveniment al unui ONG, cu tentă politică, e adevărat, dar nu-i niciun fel de problemă. Cred că Mircea Roşca nu cunoaşte legea sau transmite alte mesaje", a declarat pentru Mediafax Bogdan Nica.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.