GAFA de proporții care îl dă de gol pe Iohannis

Publicat in Politica 12 Iunie 2014 8498 ori
Google+ WhatsApp
GAFA de proporții care îl dă de gol pe Iohannis
GAFA de proporții care îl dă de gol pe Iohannis

Klaus Iohannis a făcut ieri o gafă impardonabilă, de natură să dezvăluie un lucru pe care toată lumea îl bănuia. În cadrul unei conferințe de presă, preșdintele interimar al PNL a pronunțat greșit numele colegilor săi de partid.

 

 

 
 
Gigel Știrbu a devenit Gigel Stârbu, iar Eduard Hellvig a devenit Eduard Helviș.
 
 
Motivul este simplu, nu pentru că domnul Iohannis este de etnie germană, căci, așa cum știm cu toții, a trăit în Sibiu, România.
 
 
Faptul că domnul Iohannis nu își cunoaște colegii de partid este adevăratul motiv pentru care Iohannis se pune în astfel de situații penibile.
 
 
Primarul Sibiului nu știe nici măcar numele colegilor săi, nume sonore în PNL, atunci cum să conducă un astfel de om un partid cu o asemenea moștenire istorică?
 
 
Ce calități îl recomandă pe etnicul german să preia un simbol pe scena politicii românești, așa cum a fost PNL înainte de cuplul Antonescu-Iohannis, actual condus de „divorțatul” Iohannis?
 
 
Gafa lui Iohannis nu este doar o părere, sau o chestiune de nuanță. Privind conferința de presă se poate observa cum Iohannis se chinuie să citească numele lui Hellvig de pe lista pe care o ținea în mână, neștiind despre cine e vorba și cine e mai exact Edi Hellvig.
 
 
Așadar, cum vor vota liberalii un președinte care nu numai că nu îi cunoaște, dar față de care nici măcar nu este loial?
 
 
Singurul criteriu pare a fi cel cu privire la etnia primarului de Sibiu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.