Victor Ponta: UNPR - un partener pe termen lung pentru PSD şi pentru guvernare

Publicat in Politica 11 Iunie 2014 1078 ori
Google+ WhatsApp
Victor Ponta: UNPR - un partener pe termen lung pentru PSD şi pentru guvernare
Victor Ponta: UNPR - un partener pe termen lung pentru PSD şi pentru guvernare

Președintele PSD, primul-ministru Victor Ponta a participat astăzi, împreună cu președintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, la o ședință de lucru a Uniunii Naționale pentru Progresul României. La întâlnire au fost prezenți reprezentanţi ai conducerii Uniunii, parlamentarii şi aleşi locali ai partidului.

 

 


Primul-ministru a arătat că se bazează pe sprijinul UNPR - cu care PSD are o alianță politică (ACS) înregistrată la tribunal, până în anul 2020 - în realizarea obiectivelor asumate de către Guvernul pe care îl conduce. În acest context, premierul Victor Ponta a subliniat faptul că PSD și UNPR formează o echipă și vor avea întotdeauna candidați comuni la alegeri, în baza protocolului Alianței de Centru-Stânga și a mulţumit pentru seriozitatea şi implicarea de care au dat dovadă reprezentanţii UNPR, atât în plan guvernamental, cât şi în plan politic. De asemenea, Primul-ministru a salutat profesionalismul şi orientarea statornică a Uniunii spre apărarea interesului naţional, menţionând rolul deosebit de important pe care l-a avut şi îl are președintele Gabriel Oprea în acest sens.

 

În cadrul discuţiilor, președintele PSD şi-a exprimat convingerea că UNPR va fi un partener pe termen lung pentru partidul pe care îl conduce şi pentru guvernare, cu atât mai mult cu cât cele două formațiuni politice împărtăşesc valorile şi principiile stângii moderne europene. De altfel, buna colaborare în plan politic şi guvernamental, a fost probată în nenumărate rânduri în aceşti ani, atât în contextul alegerilor, cât şi în cadrul actului guvernamental.

 

Preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea a arătat că parteneriatul cu PSD este unul corect şi că Primul-ministru Victor Ponta este omul de care România are nevoie pentru a depăşi o etapă istorică plină de încercări pentru români şi pentru întreaga ţară. De asemenea, Gabriel Oprea a subliniat că România are nevoie de Victor Ponta în funcţia de preşedinte şi că UNPR îşi continuă campania de strângere a un milion de semnături pentru susţinerea acestei candidaturi.

 

La finalul întâlnirii de lucru, atât Victor Ponta cât şi Gabriel Oprea şi-au exprimat dorinţa ca aceste discuţii să aibă loc mai des, astfel încât parteneriatul dintre PSD şi UNPR să fie unul tot mai strâns şi să producă rezultate cât mai benefice pentru guvernare şi, în general, pentru societatea românească.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.