Guvernul se întâlneşte joi cu delegaţia FMI, CE, BM pentru discuţii finale

Publicat in Politica 11 Iunie 2014 822 ori
Google+ WhatsApp
Guvernul se întâlneşte joi cu delegaţia FMI, CE, BM pentru discuţii finale
Guvernul se întâlneşte joi cu delegaţia FMI, CE, BM pentru discuţii finale

Reprezentanţii Guvernului vor avea joi o întâlnire finală, de concluzii, cu delegaţia FMI, BM şi CE prezentă în România, obiectivul principal rămânând acela al relaxării fiscale în privinţa impozitării muncii, a declarat premierul Victor Ponta miercuri, în cadrul şedinţei de guvern.

 

 'Ne apropiem de finalul discuţiilor cu partenerii noştri internaţionali, Comisia Europeană, Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială. Mâine vom avea o întâlnire finală, în care tragem nişte concluzii. Important este ca obiectivul principal, o relaxare fiscală în ceea ce priveşte impozitarea muncii, să fie atins într-o perioadă de timp rezonabilă', a afirmat premierul.

 

Ponta şi-a exprimat speranţa ca reprezentanţii Opoziţiei, care în cursul zilei de miercuri aveau programată o întâlnire cu delegaţia instituţiilor financiare internaţionale, să nu-şi fi schimbat părerea, în special liberalii, şi să susţină Guvernul în efortul pe care-l face de relaxare fiscală, ţinând cont de datele foarte bune privind creştere economică, reducerea deficitului, a cheltuielilor bugetare de la începutul anului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.