CUTREMUR în PNL după conferinţa de presă a parlamentarilor revoltaţi din Prahova

Publicat in Politica 30 Mai 2014 Actualizat: 30 Mai 2014 4228 ori
Google+ WhatsApp
CUTREMUR în PNL după conferinţa de presă a parlamentarilor revoltaţi din Prahova
CUTREMUR în PNL după conferinţa de presă a parlamentarilor revoltaţi din Prahova

 

În conferinţa de presă, cei 6 parlamentari liberali (5 deputaţi şi un senator) din judeţul Prahova, cărora li s-au alăturat şi Bogdan Nica, vicepreşedinte al PNL- Prahova şi considerat până de curând mâna dreaptă a lui Mircea Roşca, dar şi Iulian Teodorescu, viceprimarul municipiului Ploieşti, au tras un puternic semnal de alarmă către toţi aleşii PNL.

 

 

 

Subiectul principal dezbătut în cadrul conferinţei de presă a fost cel legat de fuziunea PNL- PDL şi marea nemulţumire pe care tot mai mulţi liberali o manifestă cu privire la acest proiect politic.

 

„Noi rămânem în Partidul Naţional Liberal, cu orice risc. Tragem un semnal de alarmă către toţi aleşii locali şi toţi demnitarii PNL că fuziunea nu trebuie să aibă loc. Identitatea PNL trebuie păstrată.

 

Toţi cei care se gândesc la o fuziune, prin absorţie sau prin comasare, trebuie să se gândească la o fuziune în favoarea PNL, astfel încât identitatea PNL de 139 de ani să rămână neatinsă. Identitatea PNL nu trebuie distrusă!”, au precizat la unison toţi cei prezenţi la conferinţa de presă.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.