Ponta a avut dreptate! DNA pe urmele sefului de campanie al PNL

Publicat in Politica 30 Mai 2014 Actualizat: 30 Mai 2014 1321 ori
Google+ WhatsApp
Ponta a avut dreptate! DNA pe urmele sefului de campanie al PNL
Ponta a avut dreptate! DNA pe urmele sefului de campanie al PNL

 

Premierul Victor Ponta pare ca are gura aurita. Abia ce a spus ca urmatorii ‘clienti’ ai procurorilor DNA vor fi doi baroni PNL ca au si venit informatiile privind cercetarea masivului turism electoral practicat in 25 mai in Ilfov. Santierele proaspat improvizate exact pentru referendum ar fi furnizat alegatorii necesari pentru victoria liberala din Ilfov.

 

 

 

Potrivit jurnalistior de la National planul lui Marian Petrache, sef al CJ Ilfov si al campaniei la nivel national al PNL a fost unul bine ticluit si de anvergura si astfel mii si mii de muncitori au fost adusi inca de la orele diminetii cu dubele sa voteze in favoarea PNL – vezi foto.

 

pag 03mic3 Marian Petrache a dat buzna cu dubele in sectiile de votare!

Limbaj codat si organizare de tip mafiot

 

“Conform informatiilor intrate in posesia noastra, planul a fost stabilit cu cateva zile inainte de 25 mai. Cand, pentru a nu se atrage atentia, nu s-au mai folosit telefoanele, ci „organizatorii de osti” s-au prezentat doar la locurile si orele stabilite, pentru a prelua cohortele de muncitori. Mai mult, acestia nu au mai fost transportati cu autobuzele, ca la referendum, ci au fost impartiti in loturi mai mici, in autoturisme personale si, mai ales, in dube. Nu in microbuze, ci in dube de marfa, neinscriptionate, in care au fost inghesuiti zeci de votanti de ocazie. Carora li s-a spus doar in acest ultim moment cu cine trebuie sa voteze!”, sustin jurnalistii de la National.

 

 

Potrivit acelorasi surse planul a fost minutios urmat de primarii aflati in subordinea sefului de CJ. Desi oamenii adusi la vot erau de obicei de pe acelasi santier, la vot ei au fost grupati in loturi de cate 40-50 pe localitatile din care proveneau.

 

“Astfel ca, pe listele suplimentare verificate, exista grupuri distincte de votanti din Gradinari, Buturugeni, Ghimpati, Mihailesti, Bragadiru sau Vidra. De exemplu, dupa 40 de votanti trecuti pe listele suplimentare din Ghimpati urmeaza alti 50 din Buturugeni si tot asa. Interesant este si faptul ca, in nu putine localitati din Ilfov, numarul celor trecuti pe listele suplimentare este aproape triplu decat cel al „bastinasilor” care s-au prezentat la vot.” s-ar spune in cele consemnate de anchetatori.

 

Si nu s-au oprit aici… Muncitori de pe santierele cartierelor rezidentiale nu erau dusi la ce mai apropiata sectie de vot ci dusi cat mai departe.

 

“La o singura sectie de vot de la Bragadiru, au venit 300 de „suplimentari”, alti 200 de „turisti” au fost incolonati pe santierul unui complex rezidential si suiti la randul lor in dubele de marfa cu care au dat buzna in alte sectii. Ce-i drept, pentru deruta s-au folosit si alte scheme, astfel ca angajatilor unei firme care executa lucrari intr-o alta localitate li s-a dat adunarea tocmai la Jilava.”, se mai consemneaza in National.

 

Bonusul pentru ‘votantul perfect de ocazie’ ar fi constat in incasarea salariilor la timp si ‘o cinste’ cu mici si bere la intoarcerea in baraci.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.