Delir total! Aburii de alcool nasc fantome in capul incomozilor de la noi...

Publicat in Politica 30 Mai 2014 Actualizat: 30 Mai 2014 1314 ori
Google+ WhatsApp
Delir total! Aburii de alcool nasc fantome in capul incomozilor de la noi...
Delir total! Aburii de alcool nasc fantome in capul incomozilor de la noi...

Alta explicatie nu are nimeni pentru scenariile de razboi pe care si le imagineaza unii si altii cu privire la situatia politica locala.

 

 

E greu de crezut ca o minte limpede ar putea nascoci asemenea povesti de lupta, pe functii, in PSD, cand singurele tensiuni si nelinisti prezente in planul politic local sunt in PNL si, mai nou, in PDL. Trebuie sa fii destul de tulbure ca sa te iei in serios cand arunci pisica moarta in curtea altuia. Ai nevoie de mult alcool in sange ca sa crezi ca odata aruncata, pisica chiar a murit in curtea vecinului si nu in a ta!

 

In vreme ce luptele reale se duc in terenul PNL, unde au loc intalniri de taina si negocieri extrem de interesante, unii incearca sa distraga atentia publicului catre PSD. PSD este partidul pe care adversarii politici aflati intr-o stare avansata de ebrietate disperare, l-au aratat cu degetul de fiecare data cand au vrut sa distraga atentia de la propriile manevre politice. Nu in PSD se ascut cutite si se poarta razboaie! Pentru cine are ochi sa vada si urechi sa auda, realitatea arata cu mult altfel fata de cum incearca unii s-o picteze.

 

Din nefericire, paranoia, disperarea si crizele de personalitate nasc fantome in creierele multora dintre jucatorii politici de la noi, cand, de fapt, problemele lor sunt cu mult peste capetele alea afumate de la atata bautura.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.