NEWS ALERT/ Crin Antonescu a demisionat de la sefia PNL

Publicat in Politica 25 Mai 2014 Actualizat: 26 Mai 2014 3405 ori
Google+ WhatsApp
NEWS ALERT/ Crin Antonescu a demisionat de la sefia PNL
NEWS ALERT/ Crin Antonescu a demisionat de la sefia PNL

 

Liderul liberarilor, Crin Antonescu, a anunţat că va demisiona de la conducerea partidului, dacă PNL nu va obţine minimum 20% la alegerile europarlamentare. Scorul stabilit de partid a fost de 25%, dar la presiunile din teritoriu stacheta a scazut pana la 20%.

 

 

 

In aceste conditii, in care scorurile conturate pe baza exit-poll-urilor arata un procent mult mai mic decat dorintele liderului PNL, situatia devine clara: incepand de maine, numele lui Crin Antonescu va disparea din discutiile politice importante. Desigur, acest lucru se va intampla daca presedintele PNL este, asa cum s-a laudat intotdeauna, un om serios si integru.

 

 

Pana la aceasta ora, Antonescu nu a scos nicio vorbă despre demisia din fruntea partidului, dar romanii sunt rabdatori si ii asteapta, maine, anuntul.

 

 

 

Ce spune Ion Iliescu

 

Întrebat dacă Antonescu ar trebui să demisioneze din fruntea PNL, Iliescu a răspuns: „Este angajamentul solemn pe care şi l-a luat. Rezultatul ăsta îl forţează, îl obligă. Adică a pierdut şi în faţa propriului partid”. E o lecţie pentru PNL, adică este eşecul lui Crin, categoric. Cetăţenii au sancţionat decizia lor categoric, de a ieşi din USL."

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.