NEWS ALERT! Traian BĂSESCU, SCUIPAT şi HUIDUIT la Constanţa VIDEO

Publicat in Politica 24 Mai 2014 Actualizat: 24 Mai 2014 2020 ori
Google+ WhatsApp
NEWS ALERT! Traian BĂSESCU, SCUIPAT şi HUIDUIT la Constanţa VIDEO
NEWS ALERT! Traian BĂSESCU, SCUIPAT şi HUIDUIT la Constanţa VIDEO

Incident şocant la Fregata Mării Negre. Un bărbat l-a scuipat pe Traian Băsescu. Incidentul s-a întâmplat în momentul în care şeful statului cobora din bricul Mircea. Agresorul a fost ridicat de SPP şi de Poliţie.

 

 

Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de un tânăr, sâmbătă, la Constanţa, în momentul în care a coborât de pe nava şcoală "Mircea", bărbatul fiind imobilizat imediat de către ofiţerii SPP.

 

Incidentul a avut loc la finalul vizitei făcute de şeful statului la bordul navei şcoală "Mircea".

 

La coborârea de pe vas, şeful statului a fost scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, de un bărbat din mulţime.


Bărbatul a fost imobilizat imediat de către ofiţerii SPP, în timp ce şeful statului s-a şters cu mâna pe faţă, apoi a continuat să vorbească cu câţiva oameni din mulţimea adunată în terminalul de pasageri al Portului Constanţa.

 

După ce a stat de vorbă cu oamenii preţ de aproximativ două minute, preşedintele s-a urcat în maşină şi a plecat din port.

 

Reamintim că preşedintele Traian Băsescu a participat, sâmbătă, în Portul Constanţa, la ceremoniile de întoarcere din voiaj a navei şcoală "Mircea".

 

Şeful statului a înmânat echipajului vasului Ordinul "Virtutea Maritimă" - în grad de Ofiţer, cu însemn de pace, cu care a fost decorat pavilionul navei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.