Incredibil: PNL a amenajat sectii de votare in case particulare

Publicat in Politica 23 Mai 2014 1129 ori
Google+ WhatsApp
Incredibil: PNL a amenajat sectii de votare in case particulare
Incredibil: PNL a amenajat sectii de votare in case particulare

Situaţie incredibilă la Cluj, judet aflat sub obladuirea PNL, unde mai multe urne de vot vor fi amplasate la alegerile europarlamentare în case particulare, spaţii comerciale şi foste CAP-uri, potrivit România TV. Autorităţile au spus fie că nu au spaţii disponibile, fie că nu vor să pună lumea pe drumuri. O situaţie hilară este şi în Vaslui, unde o femeie de serviciu a fost numită preşedintele unei secţii de votare.

 

 

În judeţul Cluj vor fi amenajate mai multe secţii de votare în foste CAP-uri, în case particulare şi în spatii comerciale. Autorităţile locale au găsit această soluţie pentru satele şi cătunele unde nu există şcoli sau alte instituţii publice. Astfel, localnicii nu vor fi nevoiţi să meargă pe jos zeci de kilometri pentru a vota duminică.

 

Proprietarii care au decis să îşi transforme casele în secţii de votare vor fi recompensaţi cu 200 de lei.

 

În judeţul Vaslui, primarul unei comune a luat o decizie cel puţin ciudată. A pus în fruntea celor şapte secţii de votare o femeie de serviciu, deşi legea prevede că preşedintele secţiilor de votare trebuie să aibă pregătire juridică.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.