LOVITURĂ DE TEATRU, înainte de alegeri. Călin Popescu Tăriceanu SE ÎNTOARCE în PNL

Publicat in Politica 22 Mai 2014 1027 ori
Google+ WhatsApp
LOVITURĂ DE TEATRU, înainte de alegeri. Călin Popescu Tăriceanu SE ÎNTOARCE în PNL
LOVITURĂ DE TEATRU, înainte de alegeri. Călin Popescu Tăriceanu SE ÎNTOARCE în PNL

Preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu se întoarce în PNL, la aproape trei luni de la plecarea sa din partid, când anunţa formarea unei noi formaţiuni. Tăriceanu spune că revenirea în tabăra liberală este o idee care îl frământa de multă vreme şi a acceptat în acest sens invitaţia PNL Satu Mare de a se înscrie din nou în PNL.

 
 

Aflat joi la Satu Mare, Tăriceanu a anunţat că acceptă propunerea preşedintelui PNL Satu Mare, Adrian Ştef, de a se înscrie în organizaţia municipală a PNL şi de a redeveni astfel membru al formaţiunii liberale.

 

"Ideea de a reveni în PNL este ideea la care m-am gândit şi mă frământă de multă vreme. Vă spun sincer că nu stau pe gânduri şi accept", a spus Tăriceanu, citat de Agerpres.

 

Călin Popescu-Tăriceanu a susţinut o conferinţă de presă la Satu Mare unde a anunţat că-l susţine pe Ovidiu Silaghi la alegerile parţiale pentru un mandat de deputat în Colegiul 2 Satu Mare.

 

Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din PNL la sfârşitul lunii februarie pentru că nu a fost de acord cu ieşirea PNL de la guvernare şi ruperea USL, iar la începutul lunii martie a fost ales în funcţia de preşedinte al Senatului susţinut de grupurile PSD, PC şi UDMR.

 

Într-o "scrisoare deschisă către liberali", de la începutul lunii mai, Călin Popescu Tăriceanu arăta că el crede că "prezenţa PNL în Guvernul USL e mandatul pe care alegătorii l-au dat în 2012" şi că direcţia pe care o va urma PNL trebuie decisă în cadrul unui Congres extraordinar organizat imediat după alegerile din 25 mai.

 

El menţiona că, "în urma discuţiilor avute în ultimul timp cu mulţi colegi liberali", crede în necesitatea unei componente liberale în actul de guvernare.

 

Tăriceanu opina de asemenea, în această scrisoare deschisă că "sunt vremuri complicate" pentru PNL, dar şi pentru conducerea acestuia, că "este clar că s-a pierdut busola" şi că "asistăm la instaurarea haosului la nivelul conducerii actuale".Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.