Joe Biden, la finalul intalnirii cu Ponta: "Thank you, mister PRESIDENT!"

Publicat in Politica 21 Mai 2014 1197 ori
Google+ WhatsApp
Joe Biden, la finalul intalnirii cu Ponta: "Thank you, mister PRESIDENT!"
Joe Biden, la finalul intalnirii cu Ponta: "Thank you, mister PRESIDENT!"

Joe Biden s-a adresat la finalul discursului de la Palatul Victoria cu o formulă care a născut interpretări privind o posibilă susținere a SUA pentru candidatura lui Victor Ponta la Cotroceni. Speculațiile au fost cu atât mai mari cu cât “gafa” a fost făcută la scurt timp după ce Biden a marcat voit finalul mandatului lui Traian Băsescu.

 

 

“Vreau personal să-i spun domnului preşedinte, ştiu că mandatul dânsului se termină înaintea mandatului meu, îi voi duce lipsa. Dumnezeu să binecuvânteze România, Dumnezeu să binecuvânteze America şi să protejeze trupele noastre”, a spus Biden, citat de Agerpres, la finalul declaraţiei comune, susţinute la Palatul Cotroceni, alături de Traian Băsescu.

 

Thank you mister President


La finalul vizitei de la Palatul Victoria, Joe Biden a avut o cu totul altă remarcă: “Domnule preşedinte, mulţumesc pentru angajamentul dumneavoastră de a întări relaţiile noastre, pentru munca dumneavoastră pentru a face viitorul nostru şi mai bun. Dumnezeu să binecuvânteze poporul român, Dumnezeu să binecuvânteze America şi Dumnezeu trebuie să protejeze trupele noastre, române şi americane din Afganistan”, i-a spus Biden lui Ponta la finalul discursului.

 


Întrebat cum a explicat sau interpretat modul în care Joe Biden i s-a adresat, Victor Ponta a afirmat că s-a punctat mai degrabă faptul că indiferent de ce se întâmplă pe plan intern, menținerea relației cu SUA este partea vitală.

 


“Nu pot să interpretez decât într-un singur mod, acela al mesajului transmis clar de Joe Biden la Cotroceni: Îi mulțumim lui Traian Băsescu, îi urăm mult succes în activitatea post-politică, dar România este importantă pentru noi și vom avea aici parteneri pe care ne bazăm în continuare”, a fost comentariul premierului.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.