Cui dam votul? Lider PMP, despre oameni: "cersetori, milogi si mercenari"!

Publicat in Politica 20 Mai 2014 Actualizat: 20 Mai 2014 1018 ori
Google+ WhatsApp
Cui dam votul? Lider PMP, despre oameni: "cersetori, milogi si mercenari"!
Cui dam votul? Lider PMP, despre oameni: "cersetori, milogi si mercenari"!

 

Fostul consilier prezidențial, Adrian Rădulescu, în prezent preşedinte al Partidului Mişcarea Populară Dâmboviţa, lansează o serie de acuzații cel puțin uimitoare la adresa electoratului din județ.  

 

 

”Aoleu, vin numai la 1 noaptea acasă, aşa îmi pare rău că m-am băgat în astea, dar mi-e ruşine de mine, că pe urmă spune lumea că ăla zice, dar nu face! Nu spune nimeni însă în ce condiţii şi cum. Am învăţat poporul prost. I-am învăţat milogi şi cerşetori şi nu fac nimic fără bani. Sunt mai rău ca o armată de mercenari. Eu mă tot duc după tineri şi le spun să nu mai facă la fel ca ăştia. Nu luaţi bani că ajungeţi la puşcărie, nu faceţi de-astea că mai devreme sau mai târziu le plătiţi! Libertatea nu are echivalent în bani şi prestigiul se câştigă greu, dar se pierde uşor”, a declarat Adrian Rădulescu, într-un interviu acordat ziarului Ring.

 

Rădulescu nu se sfiește și susține că-l regretă enorm pe ”deputatul puișor”, Florin Popescu, cel care ținea vie flacăra PMP în județul Dâmbovița.

 

Eu am o problemă din cauza lui Florin Popescu, “baronul puilor”, care a fost preşedintele Consiliului Judeţean când era la PDL şi, când a fost propus pentru arestare, era secretar general al PMP. Oamenii de acolo ţin la Popescu, ei spun că, de fapt, a fost sacrificat, că ar fi un exemplu şi am o mare problemă mare, mare cât mine. Jumătate din organizaţii s-au desfiinţat şi de 10 zile mă lupt să le pun la loc, cu alţi oameni, alerg de dimineaţă până seara. Îl simpatizau pe Florin Popescu şi au considerat că a fost trădat. Din 46, câte s-au desfiinţat, 26 le-am făcut înapoi.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.