A fost sau nu Traian Băsescu colaborator al fostei Securităţi?

Publicat in Politica 20 Mai 2014 1922 ori
Google+ WhatsApp
A fost sau nu Traian Băsescu colaborator al fostei Securităţi?
A fost sau nu Traian Băsescu colaborator al fostei Securităţi?

La Curtea de Apel Bucuresti este pe rol dosarulnr. 1649/2/2014, judecat de completul 7 fond. In consens cu practica Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in aceeasi cauza a fost introdus si Basescu Traian, in calitate de tert beneficiar al actului administrativ contestat.

 

 

 

Pe 13 februarie, CNASAS a dat publicităţii o adeverinţa prin care certifică faptul că Traian Băsescu nu a fost colaborator al Securităţii. Din documentul remis de CNSAS rezultă totusi că Traian Băsescu a dat Securităţii rapoarte de serviciu.

 

In luna martie a acestui an, aceasta adeverinta a CNSAS a fost contestata la Curtea de Apel Bucuresti. In baza documentelor depuse la dosar, instanta este chemata sa decida daca notele date de Basescu Traian la Securitate se incadreaza la „politie politica”.

 

Click aici pentru a descarca documentul

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.