Despre politicieni, numai de bine. Dar MRU gandeste ca un idiot veritabil

Publicat in Politica 18 Mai 2014 2634 ori
Google+ WhatsApp
Despre politicieni, numai de bine. Dar MRU gandeste ca un idiot veritabil
Despre politicieni, numai de bine. Dar MRU gandeste ca un idiot veritabil

Mihai Răzvan Ungureanu: Cine se împotrivește exploatării gazelor de șist face jocul Federației Ruse.

 

 

Președintele Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, în emisiunea „Imparțial” că cine se împotrivește exploatării gazelor de șist în România face jocul Rusiei, fie că se împotrivește voit sau nevoit.

 

El  a declarat că este nevoie de o izolare a Rusiei.

 

Dar, în același timp, momentul în care trebuie să gândim dincolo de interesele naționale ale statelor membre ale Alianței Nord-Atlantice. L-am auzit pe președintele Hollande spunând că renunță la furnitura de război (pe care Franța urma să le livreze Rusiei – n.r.) în condițiile în care și Londra renunță la a mai adăposti conturile grase ale oligarhilor din Federația Rusă”, a punctat Mihai Răzvan Ungureanu, fost prim-ministru al României.

 

Despre declarația de astăzi a președintelui Barack Obama, Ungureanu a spus că este un lucru important de reținut pentru România.

 

Statele Unite au devenit exportatoare de gaz în momentul în care au utilizat toate resursele disponibile în subsolul țării. Asta înseamnă gazele de șist. Răspunsul la posibilul șantaj energetic înseamnă gazele de șist. Cine se împotrivește exploatării gazelor de șist face, voit sau nevoit, jocul Federației Ruse, inclusiv pe teritoriul României”, a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

 

Lasand la o parte faptul ca Romania produce mai multe gaze decat consuma (in 2012, potrivit Eurostat, producţia primară de gaz natural a României a fost de 8682, 7 de milioane de tone echivalent petrol, din care ţara noastră a avut un consum final de energie de 5977, 4 de milioane de tone echivalent petrol), folosind rationamentul lui MRU, deducem ca SUA, Germania, Franta si restul tarilor care au interzis fracturarea hidraulica fac jocul Rusiei.

 

Cert e un lucru: Avem gaz sa ne punem si in cap. Cap ne mai trebuie!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.