Mega-țeapă luată de PNL: a fuzionat cu un partid aflat în dizolvare la Tribunal

Publicat in Politica 17 Mai 2014 4409 ori
Google+ WhatsApp
Mega-țeapă luată de PNL: a fuzionat cu un partid aflat în dizolvare la Tribunal
Mega-țeapă luată de PNL: a fuzionat cu un partid aflat în dizolvare la Tribunal

PNL a anunțat cu mare pompă fuziunea cu Partidul Popular, condus de Costel Caraș. Se pare însă că liberalii și-au luat o mega-țeapă pentru că Partidul Popular este în plină procedură de dizolvare la Tribunalul București, asta după ce procurorii au cerut dizolvarea pe motiv că la ultimele alegeri nu au atins numărul minim necesar de voturi și  din lipsă de activitate a partidului. 

 

 

 

Consultați AICI protocolul de fuziune între PNL și Partidul Popular.

 

Secretarul general al Partidului Popular, Samson Marcel, contestă fuziunea pe care Costel Caraș a semnat-o cu PNL. Secretarul general îl acuză pe Caraș că nu a convocat un Congres al Partidului Popular și reclamă faptul că această fuziune s-a făcut nestatutar.

 

”Ce fuziune? Eu nu am habar de așa ceva! Poate vreți să spuneți de fuziune dintre Costel Caraș și PNL, că Partidul Popular nu a făcut nicio fuziune. Partidul trebuia să se întrunească, să aibă cvorum și să se ia această decizie. De fapt, Costel Caraș era în postura de a fi suspendat, pentru lipsă de activitate în partid. Comitetul Director stabilise deja suspendarea lui Caraș. Noi suntem în procedură de dizolvare. Comitetul Director a acceptat dizolvarea pentru că dorim crearea unui nou partid, pe principii sănătoase și puternice. Noi nu vom contesta această dizolvare cerută de Ministerul Public. În primă instanță deja s-a hotărât dizolvarea Partidului, dar decizia nu este definitivă”, a declarat Samson Marcel, pentru STIRIPESURSE.RO.

 

Cele expuse de Samson Marcel se verifică, pentru că în anul 2013 Ministerul Public a cerut dizolvarea Partidului Popular pentru lipsă de activitate. Secretarul general a anunțat că, luni, se va reuni Comitetul Director și va analiza acțiunea întreprinsă de Costel Caraș.

 

Samson Marcel susține că toată combinația cu fuziunea a fost negociată de senatorul Tudor Barbu și Costel Caraș, care se cunosc foarte bine de pe vremea când Barbu avea emisiuni la OTV.

 

Samson Marcel ține să îi transmită și un avertisment lui Crin Antonescu. ”Cei de la PNL să știe că și-au luat în partid un om al Cotroceniului. Noi nu am vrut, că așa s-a negociat prima dată, să dăm partidul pe mâna lui Băsescu, dar n-am vrut. Adrian Rădulescu și Caraș au negociat, dar Comitetul Director s-a opus. Crin Antonescu să știe că și-a luat în partid om de-al lui Băsescu”, ne-a mai spus Samson Marcel.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.