Catalin Predoiu (PDL), la Ploiesti: Programul PNL este ”o plastilină, un glonț tras în aer”

Publicat in Politica 17 Mai 2014 2698 ori
Google+ WhatsApp
Catalin Predoiu (PDL), la Ploiesti: Programul PNL este ”o plastilină, un glonț tras în aer”
Catalin Predoiu (PDL), la Ploiesti: Programul PNL este ”o plastilină, un glonț tras în aer”

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, sâmbătă, la Ploieşti, că programul economic al PNL este unul ”demagogic, un glonţ tras în aer”, o ”plastilină refăcută de Varujan Vosganian”, care ”trâmbiţează” aceleaşi idei din perioada anilor 2007-2008.

 

 

 

”Este o plastilină refăcută de domnul Vosganian. Sunt ideile pe care domnul Vosganian le tot trâmbiţează de prin 2007-2008, când pretindea că nu există criză economică globală şi criza făcea deja ravagii, ideile unui ministru de Finanţe, mă refer la acelaşi domn Vosganian, care a avut creştere economică 2 sau 3% atunci şi deficit bugetar de 5%. (…) Un program demagogic, o ultimă mişcare disperată de a încerca să crească ceva puncte pentru partid, cred că e un glonţ tras în aer”, a spus Predoiu.

 

Potrivit acestuia, programul economic al PNL nu aduce niciun element de inovaţie, el conţinând idei relansate, ”obsesii” privind renunţarea la FMI şi cota unică.

 

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, prim-vicepreşedintele partidului, Cătălin Predoiu, şi europarlamentarul Monica Macovei au participat la un miting electoral la Ploieşti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.