Crin, sfidat de un șef de organizație județeană: USL trăiește!

Publicat in Politica 15 Mai 2014 1591 ori
Google+ WhatsApp
Crin, sfidat de un șef de organizație județeană: USL trăiește!
Crin, sfidat de un șef de organizație județeană: USL trăiește!

După ce PNL a reusit să obtină interzicerea mesajelor ”USL trăiește” în 23 de judete, presedintele interimar al PNL Satu Mare, Virgil Enatescu, il sfidează pe Crin Antonescu spunând ca de fapt, USL traieste. Acesta, numit in locul lui Ovidiu Silaghi la șefia PNL, a mai anuntat că liberalii din zonă îl susțin pe Ovidiu Silaghi, iar USL trebuie să continue în Satu Mare.

 

 

 

”Problema ce s-a pus, şi este una foarte importantă, e ce atitudine să ia liberalii din Satu Mare în faţa acestei întâmplări neobişnuite şi fără precedent. Organizaţia Satu Mare a PNL se solidarizează cu şansele fostului nostru preşedinte, Ovidiu Silaghi, care este de 25 de ani membru al PNL şi a condus în ultimii 12 ani partidul pe plan judeţean. Fiecare membru PNL, după conştiinţa sa, îi va acorda votul lui Ovidiu Silaghi. Dar de aici până a vorbi că se trece masiv din PNL în PSD e o diferenţă foarte mare. În afară de Ovidiu Silaghi, niciun liberal nu a trecut în PSD. E foarte important ca noi să păstrăm existenţa PNL-ului, partid istoric de 130 de ani în ţară, singurul partid cu ideologie autentică de dreapta. În ultimii 12 ani, mergând separat fiecare, nu am reuşit să obţinem locuri la alegeri. Ori asta e esenţa muncii unui partid, să aibă reprezentanţi în administraţie. USL-ul nu s-a desfiinţat la Satu Mare”, a anuntat acesta, potrivit presei locale.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.