Un primar PNL si altul PP-DD si-au anuntat transferul la PSD

Publicat in Politica 13 Mai 2014 1615 ori
Google+ WhatsApp
Un primar PNL si altul PP-DD si-au anuntat transferul la PSD
Un primar PNL si altul PP-DD si-au anuntat transferul la PSD

Deja nu mai este o surpriză momentul în care se află că un primar PNL a decis să sprijine în această campanie electorală foștii parteneri de alianță, pe social- democrați.
 
 
 
 
Mai exact, este vorba de doi primari de comune din judeţul Giurgiu, unul liberal şi unul ales pe listele PP-DD care au anunțat că vor sprijini PSD în această campanie electorală. Preşedintele organizaţiei judeţene a social-democraţilor giurgiuveni, senatorul Niculae Bădălău precizând luni că gestul acestora nu este un act de trădare sau migraţie de la un partid la altul, ci „un gest de maturitate”.
 
 
„Eu am toată încrederea în aceşti primari care vin spre PSD, nu este o trădare şi nu este o plecare de la un partid la altul, este pur şi simplu maturitatea de a pune umărul la îndeplinirea unui program pe care românii l-au votat cu peste 70 la sută, a unui program care, sunt convins, va aduce bunăstarea în judeţ”, a afirmat senatorul Niculae Bădălău.
 
 
Primarii de la Ulmi (PNL) şi Hotarele(PPDD) prezenţi în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă au spus că s-au decis să sprijine PSD pentru că le place „să respecte cuvântul dat” şi consideră că, astfel, vor putea oferi mai multe oportunităţi pentru comunităţile pe care le reprezintă, iar la alegerile din 2016 să candideze din partea celui mai important partid pentru un nou mandat în fruntea acestora.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.