Ministresa Udrea, bani publici pentru afacerea proprie

Publicat in Politica 11 Mai 2014 1357 ori
Google+ WhatsApp
Ministresa Udrea, bani publici pentru afacerea proprie
Ministresa Udrea, bani publici pentru afacerea proprie

Elena Udrea a cumpărat de curând staţiunea Băile Boghiş, însă ea îşi pregătea terenul pentru o afacere înfloritoare în zonă încă de pe vremea când era ministru, a dezvăluit Adrian Ursu în emisiunea Secvenţial de la Antena 3.

 

 

 

În 2009, Guvernul din care făcea parte Elena Udrea şi chiar ea, în calitate de ministru, au alocat fonduri către zona respectivă.

 

„Am descoperit aşa, la prima lectură, repede, cel puţin trei acte normative. Sunt trei hotărâri de Guvern prin care se alocă bani şi se suplimentează alocările de bani pentru lucrările din localitatea Boghiş, cea pe care a cumpărat-o doamna Udrea ca să facă turism balnear acolo”, a arătat Adrian Ursu.

 

„Prima este o hotărâre de Guvern iniţiată de domnul Blaga (...), a făcut deschiderea, ca să zic aşa, cu un miliard şi ceva de lei vechi. Pe urmă a venit doamna Udrea cu o suplimentare mică de la ministerul Dezvoltării, în 2010, şi pe urmă, în 2011, tot doamna Udrea a mai dat 544.000 de lei noi pentru aceeaşi lucrare”, a mai spus Adrian Ursu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.