PC Prahova, preocupat de problemele romilor

Publicat in Politica 09 Mai 2014 1463 ori
Google+ WhatsApp
PC Prahova, preocupat de problemele romilor
PC Prahova, preocupat de problemele romilor

“Este impetuos necesar ca România să schimbe abordarea în problematica cu care se confruntă populația de etnie rromă. Realitatea ne arată că o mare parte a populației de etnie rromă încă trăiește în condiții precare, suferă din cauza excluziunii sociale și a discriminării. Chiar dacă s-au înregistrat unele progrese în ultimii ani, trebuie continuate eforturile la nivel național și local pentru a îmbunătăți incluziunea socială a rromilor și a lupta eficient împotriva discriminării lor.” a declarat Laurențiu Rebega prezent astăzi la o întâlnire cu locuitorii din orașul Boldești-Scăieni.

 

 

Alături de doamna ministru Maria Grapini și de primarul orașului Boldești-Scăieni, domnul Constantin Bucuroiu, domnul Laurențiu Rebega s-a întâlnit cu locuitorii din două cartiere cu populație majoritar de etnie rromă pentru a vedea care sunt problemele cu care se confruntă aceștia.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.