Tot mai mulţi lideri judeţeni ai PNL doresc USL

Publicat in Politica 08 Mai 2014 2092 ori
Google+ WhatsApp
Tot mai mulţi lideri judeţeni ai PNL doresc USL
Tot mai mulţi lideri judeţeni ai PNL doresc USL

Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, că Alianţa PSD-UNPR-PC va continua să folosească simbolul USL şi i-a avertizat pe liberali că tot mai mulţi lideri judeţeni ai PNL doresc continuarea USL şi se pregătesc de un congres după europarlamentare când se vor aduce anumite ‘clarificări’.

 

 

 

‘Constatăm şi noi, ca şi dvs, că cei din conducerea centrală a PNL au devenit alergici la ideea de USL, la spiritul USL, dar cred că ar trebui să se întrebe cu mai multă rigoare şi să se uite cu mai multă atenţie în filialele PNL din teritoriu pentru că din ce în ce mai multe organizaţii judeţene ale PNL susţin în continuare proiectul USL, susţin în continuare simbolul USL, susţin acest proiect politic’, a afirmat Dragnea, într-o conferinţă de presă la sediul PSD.

 

Preşedintele executiv al social democraţilor a prezentat două hotărâri ale birourilor electorale judeţene de la Dolj şi Olt în care a fost respinsă solicitarea PNL de a interzice PSD dreptul de folosire a simbolului USL pe materialele de campanie.

 

‘Avem permisiunea să folosim această expresie (USL-n.r.) pentru că vorbim de o expresie şi nu vorbim de un însemn electoral’, a spus Dragnea.

 

El a precizat că organizaţii întregi ale PNL doresc ca USL să continue şi se pregătesc de un Congres după europarlamentare.

 

‘Organizaţii întregi judeţene ale PNL care nu au fost de acord cu ruperea USL, cu ieşirea PNL din USL, doresc ca în continuare acest proiect politic să funcţioneze. Aşteaptă alegerile europarlamentare când probabil în PNL vor avea loc nişte clarificări. (…) Ei vorbesc în teritoriu, încep să vorbească serios despre un Congres al PNL-ului după alegerile europarlamentare. Noi nu ştim dacă acest lucru se va face sau nu. Nu pot să vă spun decât ceea ce ne spun şi nouă colegii noştri de la PSD şi ceea ce mai aflăm şi noi când mergem în campanie electorală’, a adăugat Dragnea.

 

Întrebat dacă poate da exemple de filiale PNL care vor continuarea USL, preşedintele executiv al PSD a vorbit despre organizaţia din Satu Mare, dar şi despre alte filiale despre care se va afla în perioada imediat următoare.

 

Reacția sa vine după ce ieri PNL a anunțat că va contesta la Birourile Electorale Judeţene folosirea de către PSD a acronimului USL pe materialele de campanie.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.