Cât li se cere primarilor PNL să cotizeze pentru campanie?

Publicat in Politica 07 Mai 2014 2274 ori
Google+ WhatsApp
Cât li se cere primarilor PNL să cotizeze pentru campanie?
Cât li se cere primarilor PNL să cotizeze pentru campanie?

Dacă liberalii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a ieși de la guvernare, invocând motivele pe care le știm cu toții, se pare că acest lucru nu le-a adus mari beneficii, asta dacă ne uităm la sondajele apărute în ultima perioadă. Mai mult de-atât, se pare că au rămas fără bani de campanie electorală.

 

 

 

În fieful unui preferat de-al lui Antonescu, mai exact în Gorj, unde președinte PNL este Dian Popescu, a fost făcut chetă în filială pentru suma de nici mai mult nici mai puțin de 25.000 lei, astfel încât fiecare primar, viceprimar, consilier judeţean sau local trebuie să dea bani pentru campania PNL.

 

Popescu a făcut acest lucru în contextul în care în 2010, când se lupta cu Radu Angheloiu pentru şefia PNL Gorj, acesta susținea sus și tare că are suficienţi bani să susţină orice campanie electorală şi că nu are nevoie de implicarea financiară a membrilor de partid, afirmație reluată și în 2012, potrivit gorjexclusiv.ro.

 

Mai exact, potrivit informațiilor publicației mai sus menționate, se pare că primarii trebuie să dea câte 400 de lei fiecare, fiind 19 la număr, iar consilierii judeţeni vor plăti câte 500 de lei. Viceprimarii PNL, 17 la număr, vor trebui să contribuie cu câte 200 de lei, iar consilierii locali care sunt în jur de 160 vor trebui să cotizeze cu câte 50 de lei. În total, se adună vreo 25.000 de lei.

 

Deci, din această atitudine a președintelui PNL Gorj, Dian Popescu, se înțelege faptul că PNL nu are capital pentru această campanie electorală, în contextul în care alegerile din 25 mai reprezintă un motor pentru alegerile prezidențiale, moment pe care PNL- iștii îl așteaptă de aproximativ 5 ani.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.