Sefii PNL din teritoriu, fortati sa depuna plangeri impotriva USL

Publicat in Politica 07 Mai 2014 988 ori
Google+ WhatsApp
Sefii PNL din teritoriu, fortati sa depuna plangeri impotriva USL
Sefii PNL din teritoriu, fortati sa depuna plangeri impotriva USL

Marian Petrache, seful de campanie al liberalilor pentru europarlamentare, a trimis astazi o circulara tuturor filialelor PNL din tara prin care ii indeamna sa depuna urgent la Biroul Electoral Judetean plangeri cu privire la existenta USL.

 

 

 

"Uniunea Social Liberală a fost înregistrată în Registrul Alianțelor Politice la poziția 6/02.12.2011, conform Sentinței civile nr. 20/01.09.2011 pronunțată de Tribunalul București în dosarul nr. 17216/3/2011, și este compusă din Partidul Social Democrat (PSD) și Alianța de Centru Dreapta Partidul Național Liberal (PNL) – Partidul Conservator (PC).

 

În urma ultimelor evenimente, Alianța Uniunea Social Liberală a fost desființată, existând divergențe de opinii între cei doi președinți ai acesteia, iar în cazul alegerilor pentru Parlamentul European ce se vor desfășura în data de 25 mai 2014 partidele componente USL au propus candidați diferiți, pe liste distincte. În acest sens, Partidul Național Liberal a înregistrat candidați proprii, aferenți propriei liste, iar Partidul Social Democrat și Partidul Conservator au format o alianță cu Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR), propunând candidații alianței, aferenți listei alianței", invoca liberalii in plangerea pe care trebuie sa o depună la BEJ.

 

 

 

VEZI MODELUL DE PLANGERE AL PNL

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.