Campanii trăznite: Forta Civica încurajează consumul de ciocolată cu lapte

Publicat in Politica 05 Mai 2014 2674 ori
Google+ WhatsApp
Campanii trăznite: Forta Civica încurajează consumul de ciocolată cu lapte
Campanii trăznite: Forta Civica încurajează consumul de ciocolată cu lapte

Alegerile din ultimul timp au adus în fața opiniei publice candidați care mai de care mai diversificați și cu sloganuri ieșite din comun. Dacă la parlamentarele din decembrie 2012 am avut de a face cu o infuzie de tineri pe scena politică, nici la alegerile europene partidele nu au renunțat la acest trend.

 

 

 

Partidele mai mici au propus pe listele de europarlamentare personaje politice total necunoscute, ale căror principale atribute sunt doar tinerețea și imaginea. Un astfel de exemplu ne este oferit de Forța Civică a lui Mihai Răzvan Ungureanu, care defilează la alegerile europarlamentare cu un tânăr plin de entuziasm, pe numele său Mihai Huzău, prim-vicepreședinte al Organizației Naționale de Tineret FC.

 

Tânărul candidat al civiștilor nu propune nimic nou, ci el ne îmbie cu „ciocolată cu lapte”. „Sugerez simbolic, consumul unei ciocolate cu lapte care deși nu schimbă nimic în politica românească, o să ne lase măcar cu un gust plăcut”, scrie pe site-ul personal candidatul Forței Civice.

 

Sloganul lui Mihai Huzău este unul de-a dreptul ieșit din comun și care nu are vreo legătură cu politica: Sătul de politică amară? Alege ceva dulce!

 

Din acest slogan nu se înțelege ce alegem de fapt, batonul de ciocolată cu lapte sau candidatul Forței Civice. Materialul de campanie ales de candidatul lui MRU este mai degrabă o reclamă nereușită la ciocolată decât un afiș electoral.

 

„Sper ca toți tinerii care sunt de acord cu mesajele mele să se mobilizeze și să meargă în data de 25 mai la vot și să îmi acorde sprijinul pentru a avea șansa de a ajunge în Parlamentul European”, mai scrie pe site Mihai Huzău. Problema cu acest candidat la europarlamentare este că își începe întreaga argumentație pentru susținerea candidaturii cu o chestiune neserioasă care anulează restul programului său electoral.

 

Același Mihai Huzău spune în descrierea sa de pe pagina de Facebook că „dacă în fotbal ”Generația de Aur” e ceva de domeniul trecutului, cred că în politica românească, ”Generația de Aur” va fi undeva în viitorul apropiat”. Candidatul FC mai afirmă că „deși am intrat relativ devreme în politică (la 23 de ani), unul din cele mai mari regrete pe care le am e că nu am făcut-o mai devreme”, însă după cum stă situația era mai bine să mai stea puțin pe tușă ca să mai învețe până să facă pasul în politică.

 

 

 

Vezi clipul de campanie al lui Mihai Huzău

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.