Ponta isi tine cuvantul fata de Mircea Cosma: "Anul asta incepem constructia tronsonului Comarnic-Brasov"

Publicat in Politica 05 Mai 2014 1080 ori
Google+ WhatsApp
Ponta isi tine cuvantul fata de Mircea Cosma: "Anul asta incepem constructia tronsonului Comarnic-Brasov"
Ponta isi tine cuvantul fata de Mircea Cosma: "Anul asta incepem constructia tronsonului Comarnic-Brasov"

Construcţia tronsonului de autostradă Comarnic-Braşov începe anul acesta, a anunţat, la Ploieşti, primul ministru Victor Ponta. El a arătat că doreşte să ducă la îndeplinire ceea ce le-a promis prahovenilor şi, în general, românilor.

 

 

 


Un anunţ important a fost făcut de primul ministru Victor Ponta la Ploieşti. Acesta a dat asigurări că, în cursul acestui an, vor începe lucrările pentru realizarea autostrăzii Comarnic-Braşov.

 


"Anul acesta vreau să-mi ţin cuvântul faţă de Mircea, în primul rând, faţă de prahoveni şi faţă de toţi românii. Anul acesta începem Comarnic - Braşov, autostrada de care are nevoie România. Şi cred că o să fiu aici, alături de voi, şi când o să o inaugurăm. Pentru că ştiţi, Bucureşti - Ploieşti a fost începută de Tăriceanu şi a fost inaugurată de Ponta, vreau să fiu cel care începe Comarnic - Braşov şi cine veţi decide dumneavoastră să o inaugureze", a declarat Victor Ponta. Potrivit acestuia, inaugurarea nu va fi însă făcută de dintre liderii politici din perioada guvernelor Boc.

 


"Cu siguranţă însă n-o să mai fie (să inaugureze tronsonul de autostradă - n.r.) nimeni din BUBA. Mai ţineţi minte, eu n-am uitat că ne luptam cu BUBA, Băsescu, Udrea, Boc, Anastase, cineva îmi zicea acum că A nu mai e de la Anastase, e de la altcineva, dar mă rog, să nu vorbim despre asta, să vorbim cât mai puţin despre ei", a mai spus primul ministru Victor Ponta.

 


Conform proiectului, tronsonul de autostradă Comarnic-Braşov va avea o distanţă de 53,215 kilometri plus şapte kilometri de drumuri de legătură şi trei tuneluri, 19 viaducte, 15 poduri, precum şi trei noduri de ieşire (Sinaia-Buşteni, Predeal şi Râşnov).

 


Acesta va fi finalizat în 2017, iar taxa de utilizare avută în vedere va fi de 5,7 lei plus TVA. Guvernul a rezervat în buget 100 de milioane de lei pentru exproprieri, toate terenurile fiind în extravilan.

 

sursa: www.republicanul.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.