Ce inseamna, de fapt, sloganul "USL traieste!", de pe afisele electorale

Publicat in Politica 30 Aprilie 2014 1472 ori
Google+ WhatsApp
Ce inseamna, de fapt, sloganul "USL traieste!", de pe afisele electorale
Ce inseamna, de fapt, sloganul "USL traieste!", de pe afisele electorale

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, deputatul Constantin Rădulescu, a declarat că sloganul partidului în campania electorală menţionează USL pentru că măsurile luate de guvernul Ponta ‘fac parte sută la sută din programul USL’.

 

 

 

‘De ce vorbim despre USL? Pentru că tot suntem criticaţi că vorbim despre USL, este simplu, pentru că ceea ce ne propunem face parte sută la sută din programul USL pe care ni l-am însuşit şi îl continuăm, întrucât aşa au vrut românii. Urmăresc şi eu cu interes declaraţiile şi ieşirile la rampă ale celor care vor să trimită în Europa membrii de partid care să-şi ia legitimaţie de europarlamentar, însă până la momentul actual nu aud decât vorbe sau efectiv injurii aşa cum face fostul nostru partener, Crin Antonescu, atunci când vorbeşte despre Victor Ponta. Nu voi analiza şi nici nu voi insista în ceea ce priveşte sporovăiala domnului Antonescu, pentru că sunt convins că oamenii s-au prins că una vorbeşte şi alta fumează’, a declarat Rădulescu pentru AGERPRES.

 

Acesta spune că încrederea pe care socialiştii români o dovedesc în sondajele de opinie privind alegerile europarlamentare se bazează pe faptul că în anul 2013 producţia industrială şi agricolă a României a înregistrat în anumite ramuri ‘chiar creşteri record faţă de alte ţări ale Uniunii Europene’.

 

‘Prin măsurile luate de Guvernul Ponta, am stimulat creşterea economică în 2013 şi datele statistice spun că România a avut cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeana. Sunt doar câteva sublinieri despre ce am făcut, însă, în aceeaşi măsura pot să spun că pachetul Ponta pentru stimularea economiei pentru anul 2014-2015 cuprinde şi măsuri precum reducerea impozitelor şi taxelor şi foarte important, în 2014 cota unică rămâne activă. Prin măsurile pe care le vom lua în 2014-2015, vom susţine economia românească şi vom reduce birocraţia fiscală pentru companii’, a mai spus liderul PSD Vâlcea.

 

USL traieste

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.