A început războiul: o filială locala PNL, decapitată la ordinul lui Antonescu

Publicat in Politica 28 Aprilie 2014 4390 ori
Google+ WhatsApp
A început războiul: o filială locala PNL, decapitată la ordinul lui Antonescu
A început războiul: o filială locala PNL, decapitată la ordinul lui Antonescu

La PNL nu e liniște, oricât s-ar strădui liderii partidului să demonstreze acest lucru. Deși au evitat vărsarea de sânge la Delegația Permanentă de la Brașov, unde erau pe listă Stroe și Chițoiu, Crin Antonescu a dat totuși un ordin de mazilire. 

 

 

 

 Biroul Politic Municipal al PNL Craiova a fost demis, duminică, în urma unei decizii a Biroului Politic Judeţean Dolj care a fost validată de Delegaţia Permanentă Teritorială a organizaţiei judeţene. Odată cu această decizie a fost demisă şi Cristina Calangiu, viceprimar al Craiovei, din funcţia de preşedinte al filialei municipale a PNL, aceasta fiind înlocuită de deputatul Ionuţ Stroe care va conduce organizaţia în calitate de preşedinte interimar. Potrivit preşedintelui PNL Dolj, deputatul Mihai Voicu, motivele acestei decizii sunt legate de aspecte ‘organizatorice’, cât şi ‘politice’, întrucât după ieşirea PNL de la guvernare organizaţia PNL Craiova nu a avut niciun fel de poziţie de partid de opoziţie. ‘Una dintre măsurile luate, cu o imensă majoritate de voturi, a fost schimbarea echipei de conducere a Organizaţiei Municipale a PNL Craiova. Am avut ca argumente atât chestiuni organizatorice, dar şi argumente politice. Dacă în judeţ, dacă la nivelul Consiliului Judeţean Dolj, ne-am aşezat ca partid de opoziţie, nu mai există niciun dubiu cu privire la cine sunt adversarii noştri. Din nefericire cu toţii am simţit că nu acelaşi lucru se poate spune şi la nivel organizaţiei municipale. În opinia conducerii PNL Craiova de până astăzi, Craiova are primarul perfect, care nu greşeşte niciodată. Nu am remarcat niciun fel de poziţie publică, de critică a vreunei măsuri luate. Să fie toate măsurile perfecte? Noi credem că nu’, a afirmat Mihai Voicu la finalul Delegaţiei Teritoriale. 

Preşedintele PNL Dolj a spus că odată cu această decizie filiala judeţeană trece oficial în opoziţie totală, inclusiv la nivelul Craiovei. 

‘Nu am văzut niciun fel de poziţie fermă ca partid de opoziţie la nivelul municipiului Craiova, nu doar în CL, la opinia publică, către cetăţeni. De aceea decizia luată a fost de destituire a acestui birou municipal. În Biroul Judeţean s-a votat secret, cu 40 de voturi pentru, un vot împotrivă şi o abţinere, iar aprobarea Delegaţiei Permanente Teritoriale a venit cu 153 de voturi pentru, un vot împotrivă şi o abţinere. Majoritatea aceasta cred că nu mai lasă loc de comentarii cu privire la voinţa partidului de schimbare pe acest subiect. Este trecerea oficială în opoziţie totală a PNL la nivelul judeţului Dolj, inclusiv în municipiul Craiova’, a explicat Mihai Voicu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.