UNPR strânge semnături pentru Victor Ponta PREȘEDINTE

Publicat in Politica 28 Aprilie 2014 1864 ori
Google+ WhatsApp
UNPR strânge semnături pentru Victor Ponta PREȘEDINTE
UNPR strânge semnături pentru Victor Ponta PREȘEDINTE

Uniunea Naţională pentru Progresul României a lansat, duminica, o campanie de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta la Preşedinţia României.

 
 
 
 
 
„Susţinerea pentru această candidatură a fost exprimată de Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, cu ocazia evenimentului de lansare a candidaţilor Alianţei PSD - UNPR - PC la alegerile pentru Parlamentul European. Gabriel Oprea a declarat că 'Victor Ponta a imprimat o altă mentalitate în politica românească. A venit cu o viziune proaspătă şi corectă. A dat României o voce, cu adevărat, liberă de trecut şi o privire orientată cu hotărâre spre viitor. Şi tocmai din acest motiv, Victor Ponta are obligaţia să ajungă preşedintele României!'
 
 
Aceeaşi opţiune este împărtăşită de toţi membrii şi simpatizanţii UNPR. Pensionarii membri ai Uniunii îşi doresc un preşedinte tânăr care să poată rezolva problemele celor în vârstă. Femeile din UNPR susţin un preşedinte care să le reprezinte pe fiecare dintre ele. Iar tinerii din Uniune vor un preşedinte energic, un tânăr care la revoluţie avea o vârstă apropiată de a lor, un lider care, prin parcursul şi cariera sa profesională, dă tuturor speranţa că prin muncă se poate reuşi.
 
 
UNPR consideră că la alegerile din noiembrie românii vor alege ca şef de stat un om în care să creadă şi pe care să-l urmeze. Iar acesta nu poate fi altul decât Victor Ponta”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.