Oamenii din jurul lui Antonescu forțează demisia liderului PNL

Publicat in Politica 24 Aprilie 2014 3250 ori
Google+ WhatsApp
Oamenii din jurul lui Antonescu forțează demisia liderului PNL
Oamenii din jurul lui Antonescu forțează demisia liderului PNL

Oamenii din jurul lui Crin Antonescu par să fi adoptat o poziție mai realistă decât conducerea centrală a PNL, dar și mai puțin optimistă decât Crin Antonescu. Obiectivul oficial al PNL pentru alegerile europarlamentare este obținerea unui procent de 25%. 

 

 

Liderul Crin Antonescu a declarat că, în cazul în care, PNL va lua sub 20% la alegerile europarlamentare, atunci el își va da demisia, nu înainte de a-i schimba și pe alții. Acest ”alții” se referă la președinți de organizații județene care nu-și îndeplinesc targhetul.

 

Se pare că avertismentul lui Crin Antonescu nu i-a speriat deloc pe liberali. Întreaga precampanie a PNL este gândită pentru primi 6 candidați de pe listă. Doar aceștia sunt promovați pe materialele oficiale de campanie ale PNL, iar la reuniunile de campanie sunt primii scoși în față, alături de Crin Antonescu și Klaus Iohannis.

 

20140409_190408

 

Promovarea a doar 6 candidați și asumarea acestui obiectiv bagă PNL la un scor de 18-20%, ceea ce ar însemna că se îndeplinesc condițiile pentru demisia lui Antonescu.

 

Ba mai mult, sunt foarte mulți lideri în teritoriu care recunosc că obiectivul fixat de ei este în jur de 20%. Spre exemplu, Marin Almăjanu, lider PNL de Teleorman, județ în care Antonescu a candidat la alegerile parlamentare și a luat 78%, invocă divinitatea pentru a lua mai mult de 20%.

 

Situația este asemănătoare și în țară. Fie că vorbim de Oltenia, fie că vorbim de Moldova sau chiar de Transilvania, liderii PNL recunosc deschis că obiectivul de 25% trasat de partid este unul mult prea îndrăzneț, iar ei țintesc mai degrabă spre 20%.

 

Rămâne de văzut în seara de 25 mai dacă această linie de 20% a fost acceptată și de Antonescu sau liderul PNL este săpat intenționat din țară, pentru a scoate mai puțin de 20% și a i se forța demisia.

 

www.stiripesurse.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.